سالاریان در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران مازندران افزود : شهرستان نور با داشتن بیش از 185 هزار رأس انواع دام رتبه چهارم تولید گوشت و شیر در میان شهرستانهای استان را دارد.
وی تصریح کرد: بیش از 90 درصد واحدهای دامی در بخش بلده از توابع این شهرستان مستقر و فعال هستند که در مجموع با وجود 180 هزار رأس دام قطب تولید منطقه و استان به شمار میرود.
مدیر جهاد کشاورزی نور گفت: با افتتاح دو واحد دامی در دهه مبارکه فجر امسال تولیدات گوشت قرمز و مواد لبنی در شهرستان افزایش یافته و سالانه به بیش از شش هزار تن تولید میرسد.
سالاریان با اشاره به تعداد واحدهای دامی بزرگ و کوچک روستایی اعم از واحدهای گاو شیری و پرواربندی افزود: 595 واحد سنتی و نیمه صنعتی و 22 واحد صنعتی در شهرستان فعال است و علاوه بر آمار اشاره شده بسیاری از خانوارهای روستایی بخش بلده در کنار کار کشاورزی برای رفع نیاز شیر و دیگر مواد لبنی و حتی گوشت قرمز خانوار خود گاو و گوسفند به صورت محدود نگهداری میکنند.
وی تصریح کرد: با مساعدت این دستگاه در تأمین علوفه و نیازمندیهای غذایی دامداران در زمستان مشکلیگزارش نشده است. /ب