بر اساس پژوهش های مختلف 62 درصد از مرغ و جوجه کباب ها آماده در فروشگاه ها حاوی باکتری کمپیلا باکتر و 14 درصد آنها حاوی باکتری سالمونا هستند.

به گزارش خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران به نقل از ورلد نیوز؛ این باکتری ها موجب بروز مصمومیت های شدید می شوند.
 
گفتنی است: این باکتری ها زمینه ابتلا به بیماری های مختلف را افزایش می دهد و هنگام خرید این ماده غذایی حتما به بسته بندی آن توجه کنید.
 
بسیاری از پرورش دهنده های تجاری به این مرغ ها دارو تزریق می کنند و موجب رشد بیشتر باکتری ها در بدن آنها می شوند.
 
این روزها زندگی ماشینی موجب شده تا وجود غذاهای سالم در برنامه غذایی بسیاری از خانواده ها کم شود و در واقع بیشتر مواد غذایی تنها نقش سیر کنندگی دارند و بسیاری از ما هنگام خرید به سلامت آنها توجه نمی کنیم./ع2

برچسب ها: باکتری ، جوجه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار