به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مشهد ، سید احمد علم الهدی در یادواره 75 شهید زن خراسانرضوی در محل مجتمع فرهنگی آیهها با تاکید بر اینکه برخورد احساسی نسبت به ائمه چون امام حسن عسگری(ع) به اندازه برخورد احساسی با یک امامزاده بوده، خاطرنشان کرد: این مسئله ریشه در نبود شناخت و معرفت کافی نسبت به اولیاالله دارد.
وی تصریح کرد: باید درک کنیم که امام حسن عسگری(ع) پدر بزرگوار وجود اقدس ولی عصر(عج) بوده ؛ در مقایسه با دیگر ائمه، امام هادی(ع) و امام حسن عسگری(ع) نقش خطیری در زمینهسازی غیبت امام زمان(ع) داشتهاند.
وی از نقش کلیدی امام هادی(ع) و امام حسن عسگری(ع) در تدوام و استحکام حیات شیعه و جامعه ولایی یاد کرد و ادامه داد: نهادسازی و تشکیلاتی قرار دادن جامعه ولایی از دیگر دستاوردهای این دو معصوم بوده که باید نسبت به درک و معرفت آن عمیقنگری ویژه داشته باشیم.
عضو مجلس خبرگان رهبری یادآورشد: مسئله زنان شهیدی که در جهاد فی سبیلالله نقش آفرینی کردند، مسئله سادهای نبوده و نباید برگزاری یادواره آنان فقط جنبه برگزاری و مراسم محوری داشته باشد.
علم الهدی تاکید کرد: اصل مسئله یاد از شهید، بزرگداشت، پاسداشت و تکریم از انسانهای جان باخته و جانداده در راه خدا نیست بلکه برگزاری مراسم بزرگداشت شهدا باید با عنوان یک جریان فرهنگی در مسیر فرهنگسازی حرکت کند.
وی ادامه داد: توجه به فلسفه شهادت و جان دادن در راه خدا را باید در راس برگزاری یادمان شهدا قرار دهیم؛ شهادت سرمنزل نهایی یک حرکت دینی و جهاد فی سبیلالله است.
علمالهدی با تاکید بر اینکه در فرهنگ دینی نقطه تمایز زن و مرد مشخص شده، خاطرنشان کرد: نباید زن، مردکاری و مرد زنکاری کند؛ در تمام عرصههای اجتماعی، علمی دینی و سیاسی مرد دایره وظائف مشخص خود و زن دایره وظایف مشخص برای خود را داشته که نباید خارج از دایره خود فعالیت کنند.
عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: زن ساختار ویژهای در عرصه انسانیت و دفاع از دین خود دارد و برای مسئولیت خاص خود آفریده شد و در مقابل نیز مرد ساختار مجزا توانمندیهای خاص خود را برای فعالیت دارد.
وی ناپایداری و نابسامانی زندگیهای امروز را ریشه در نبود تفکیک میان تکالیف و وظائف مرد و زن توصیف کرد و یادآور شد: در مدیریت زندگی علت اصلی زندگیهای ناموفق، نبود تفکیک میان خط تکلیف زن خانواده با مرد خانواده است.
عضو مجلس خبرگان رهبری از نقش خطیر بسیج خواهران در این حوزه یاد کرد ادامه داد: بسیج خواهران بهترین بستر برای استخراج فرهنگ اصیل و ناب و اجرائی کردن آن در سطح جامعه در حوزه دایره وظایف زنان در عرصههای مختلف جامعه است/س