کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، با اشاره به آغاز هفته ملی سلامت مردان، گفت: مهم ترین دلیل مصرف زیاد نمک، عادت به طعم شور درافراد است که می توان به جای آن از آب لیموترش، سبزی های تازه، آب نارنج، شوید و آویشن استفاده نمود.

فرشته بوستانی در گفت و گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران یاسوج  افزود: با کم کردن مقدار نمک مصرفی در طول زمان، فرد به طعم کم نمک در غذا عادت می کند.
نیاز روزانه بدن به نمک، 5 گرم است
وی با تاکید بر کاهش مقدار نمک افزودنی در هنگام تهیه و طبخ غذا، اظهار کرد: حداکثر مقدار توصیه شده برای مصرف نمک روزانه، پنج گرم است که این مقدار شامل نمک سفره و نمک موجود در مواد غذایی و تنقلات می شود.
این کارشناس تغذیه توصیه کرد: افراد مبتلا به فشارخون بالا، افراد بالای 25سال، به ویژه سنین بالای 65سال، مادران باردار و شیرده وافرادی که سابقه ابتلا به فشار خون بالا در فامیل دارند، باید بیش از سایرین مراقب مقدار نمکی مصرفی خود باشند.
بوستانی ادامه داد: بهتراست افراد برچسب بسته بندی مواد غذایی را برای آگاهی از مقدار سدیم موجود در آن مطالعه نموده، انواع کم نمک را انتخاب نمایند و مصرف مواد غذایی شور، دودی و ترشیجات مانند ماهی دودی، آجیل شور، چیپس، پفک، انواع شور و سوسیس و کالباس را کاهش دهند./س
برچسب ها: یاسوج ، لیمو ، نمک
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.