رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام در ديدار با اعضاي شوراي مركزي خانه كشاورز گفت: كشاورزان پرتلاش‌ترين و در عين حال كم‌ توقع‌ترين قشر جامعه هستند و اساس معضلات و مشكلات در بخش كشاورزي سوءمديريت در بخش‌هاي مختلف كشور است كه بايد به دور از روزمرگي، در جهت اصلاح سياست‌ها حركت كنيم.

به گزارش حوزه احزاب باشگاه خبرنگاران، آيت‌الله هاشمي رفسنجاني رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام امروز يكشنبه 6 اسفند با  اعضاي شوراي مركزي خانه كشاورز ديدار كرد.
      
رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام در ديدار اعضاي شوراي مركزي خانه كشاورز، درد دل‌ها و گله‌هاي بيان شده از سوي جمع حاضر  در مورد مشكلات كشاورزي را رنج‌آور خواند و با بيان لزوم ايجاد رسانه و ارگاني براي انعكاس مشكلات به مسئولان و آگاهي از وضعيت صنعت توليد، صنعت و كشاورزي كشور گفت: كشاورزان و كساني كه به نوعي با اين رشته سروكار دارند از پرتلاش‌ترين و در عين حال كم‌توقع‌ترين اقشار جامعه هستند، چرا كه اخبار و مسائل اين قشر كمتر در معرض آگاهي مردم و مسئولان قرار مي‌گيرد.



آيت‌الله هاشمي رفسنجاني بيان كرد: اطلاعات و اخبار حاكي از اين است كه به دليل برخي سوءمديريت‌ها، آب، خاك، محيط زيست و توليدات كشاورزي كشور دچار مشكلاتي شده است كه تداوم اين امر براي آينده و امنيت غذايي كشور مضرّ است.

عضو مجلس خبرگان رهبري، بنيان و اساس معضلات و مشكلات در بخش كشاورزي يعني سوءمديريت و برنامه‌ها را گريبان‌گير ساير بخش‌ها اعم از فرهنگ، سياست، اجتماع و مراكز علمي كشور نيز دانست و افزود: بايد به دور از روزمرگي، در جهت اصلاح سياست‌ها حركت كنيم.
رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام، با تأكيد بر لزوم پذيرش خطا و اشتباه و بازگشت به راه درست، فرافكني و انداختن تقصيرها به گردن يكديگر را راهگشا ندانست و تصريح كرد: امروز لازم است با وحدت و همدلي و پرهيز از ايجاد تفرقه و نيز در پيش گرفتن سياست درست صنعتي، اقتصادي، فرهنگي و سياست خارجي فعال، همراه با همزيستي مسالمت‌آميز با دنيا مشكلات را به‌تدريج حل كنيم.



آيت‌الله هاشمي رفسنجاني، جمهوري اسلامي ايران را داراي امكانات بالا از لحاظ طبيعي، مادي، انساني و پشتوانه تمدني و ديني متكي به مكتب غني اهل بيت(ع) دانست و گفت: در يك دوره مديريت اجرايي شايسته‌سالار، مي‌توانيم با همدلي مسئولان، همراهي مردم و تعامل ثمربخش با دنيا به مسير صحيح توسعه و پيشرفت و تعالي كشور باز گرديم.


عضو مجلس خبرگان رهبري، حفظ اميد و پرهيز از يأس و نااميدي را لازمه عبور صبورانه از مشكلات مرحله كنوني خواند و تأكيد كرد: استفاده از استعداد بزرگ انساني كشور، مديران باتجربه و دلسوختگان انقلابي از همه طيف‌ها و جريان‌هاي وفادار به نظام و انقلاب، مي‌تواند ما را در عبور از مرحله حساس كنوني ياري رساند.

در ابتداي اين ديدار عيسي كلانتري، دبيركل خانه كشاورز با تشريح مسائل و مشكلات بخش كشاورزي كشور، وضعيت اين بخش را نگران‌كننده خواند و گفت: با ادامه روند كنوني و سوءمديريت‌ها، مشكلات بخش كشاورزي بيشتر خواهد شد.

وزير اسبق كشاورزي، وضعيت سرمايه‌گذاري در بخش كشاورزي كشور نسبت به ساير بخش‌ها را نامناسب خواند و گفت: با افزايش نگران‌كننده شوري آب‌هاي كشاورزي در آينده، زمين‌هاي حاصلخيز به شوره‌زار تبديل و توليدات كشاورزي كاهش خواهد يافت.

دبير كل خانه كشاورز تحقق توليد زير 7 ميليون تني گندم نسبت به پيش‌بيني 5/14 ميليون تني ابتداي سال را گوياي روشن وضعيت توليدات كشاورزي عنوان كرد و گفت: بايد صادقانه بپذيريم كه در اين بخش حياتي كشور مشكلات اساسي و جدّي وجود دارد تا بتوانيم با اين معضلات برخورد درست داشته باشيم.


همچنين تعدادي از حاضران در جلسه به نمايندگي از بخش‌هاي مختلف مرتبط با كشاورزي از شرق،  غرب،  شمال، جنوب و مركز كشور به بيان معضلات و مشكلات حال حاضر اين بخش پرداختند.

انتهاي پيام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار