به گزارش
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران ،مهدی مهرپویان، اظهار کرد: از تعداد 5 هزار و 241 پرونده در ستاد اجرایی طرح توسعه کشاورزی 3 هزار و 282 فقره در بانک پذیرش شده است.
وی به پروندههای مصوب شده اشاره کرد و افزود: 3 هزار و 192 پرونده در بانکهای عامل استان مصوب شدهاند.
دبیر ستاد طرح توسعه کشاورزی استان زنجان با اشاره به بیشترین تعداد پروندهها در استان، یادآور شد: شهرستان ابهر بیشترین تعداد پروندههای معرفی شده را داشته است.
*شهرستان ابهر رتبه نخست در طرحهای توسعه کشاورزی
وی با بیان اینکه شهرستان ابهر با معرفی بیش از 79 درصد از کل پروندههای طرحهای توسعه کشاورزی در رتبه نخست قرار دارد، خاطر نشان کرد: 994 پرونده از این شهرستان معرفی شده است.
مهرپویان به وضعیت شهرستانهای استان در پروندههای عقد قرارداد شده اشاره کرد و گفت: شهرستان خرمدره بیشترین پرونده عقد قرارداده شده را داراست.
دبیر ستاد طرح توسعه کشاورزی استان زنجان با بیان اینکه شهرستان خرمدره 79 درصد کل پروندهها را به مرحله عقد قرار داد رسانده است، افزود: با این حجم از پرونده شهرستان خرمدره در بخش پروندههای عقد قرارداد شده در رتبه نخست استان قرار دارد.
وی شهرستان زنجان را در پروندههای عقد قرارداد شده در رتبه آخر استانی عنوان کرد و ادامه داد: شهرستان زنجان با 33 درصد پروندههای عقد قرارداد شده کمترین موفقیت را در استان دارد.
مهرپویان به وضعیت جذب اعتبارات در استان اشاره کرد و اظهار داشت: استان زنجان 58 درصد سهم اعتبارات را جذب کرده است.
دبیر ستاد طرح توسعه کشاورزی استان زنجان با اشاره به وضعیت استان زنجان در جذب اعتبارات به ازای هر 10 میلیارد ریال اشاره کرد و افزود: استان زنجان به ازای هر 10 میلیارد ریال مقام چهارم کشور را به خود اختصاص داده است.
وی همچنین به رتبه استان در تعداد پروندههای منجر به عقد قرارداد اشاره کرد و یادآور شد: از نظر تعداد پروندههای منجر به عقد قرارداد استان زنجان رتبه ششم کشوری را کسب کرده است.
مهرپویان به بخش های پذیرفته شده در طرح های توسعه کشاورزی اشاره کرد و گفت: 59 درصد پروندههای پذیرفته شده در بانکها مربوط به طرحهای پرورش دام و طیور است.
*11 درصد پروندههای پذیرفته شده در بانکها را مربوط به صنایع کشاورزی است
دبیر ستاد طرح توسعه کشاورزی استان زنجان 11 درصد پروندههای پذیرفته شده در بانکها را مربوط به صنایع کشاورزی دانست و اظهار داشت: 2 درصد از پروندهها نیز مربوط به آبزیان است.
وی با بیان اینکه 11 درصد پروندههای پذیرفته شده در بانکها مربوط به بخش مکانیزاسیون کشاورزی است، افزود: 2 درصد آن مربوط به آب و خاک و 8 درصد نیز مربوط به باغبانی و گلخانه بوده است.
مهرپویان با اشاره به تعداد پروندههای معرفی شده به بانکهای عامل، تصریح کرد: از تعداد هزار و 164 پرونده معرفی شده به بانک سپه، 725 فقره عودت یافته و مابقی در دست بررسی است.