امینی نیاکی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران مازندران با اعلام اینکه سرمایهگذاری برای تقویت ناوگان مکانیزه زراعت برنج در شهرستان آمل همچنان ادامه دارد، گفت : در همین راستا پارسال و امسال بیش از 2 میلیارد و 500 میلیون تومان برای مکانیزه شدن زراعت برنج شهرستان آمل لحاظ شده است.
وی افزود : این مبالغ برای خرید 75 دستگاه تراکتور، 63 دستگاه کمباین مخصوص برداشت برنج و 13دستگاه نشاکار در اختیار متقاضیان بهرهبردار کشاورز قرار گرفت.
مدیر جهاد کشاورزی آمل با اشاره به اینکه ساماندهی تولید برنج، افزایش تولید در واحد سطح، بهبود مدیریت زراعی و ارتقای بهرهوری با برگزاری کلاسهای آموزشی ترویجی، مهارتی صورت میگیرد، تصریح کرد: ارتقای مکانیزاسیون، کاهش ضایعات کمی و کیفی، انتقال یافتههای پژوهشی، ایجاد صنایع تبدیلی و تکمیلی و تدوین الگوی بهینه مصرف برنج از جمله راهکارهای ساماندهی بخش کشاورزی زراعت بشمار میرود.
امینی گفت: به منظور ارتقای سطح علمی، مهارتی مددکاران ترویجی، یک دوره کلاس آموزشی مهارتی با موضوع پرورش مرغ بومی ویژه آقایان در محل مرکز خدمات جهادکشاورزی سورک در شهرستان میاندرود برگزار شد.
وی افزود : این دوره آموزشی به مدت دو روز با شرکت بیش از 30 نفر از مددکاران ترویجی آقایان و با حضور کارشناسان و مربیان با هماهنگی و همکاری مجتمع آموزش جهاد کشاورزی مازندران و اداره آموزش و ترویج مدیریت جهادکشاورزی شهرستان آمل برگزار شد.
امینی تصریح کرد : فراگیران در این دوره با موضوعهایی چون انتخاب جوجه، بازرسی آن و علائم و نشانههای جوجه سالم، اقدامات اولیه پرورش جوجه، انتخاب ساختمان محل نگهداری، اصول بهداشتی، رطوبت، نور و حرارت کافی، شناسایی بیماری و راههای پیشگیری از آن و اقدام به انجام واکسنها، ضدعفونی سالنها و رعایت موارد بهداشتی، دان خوریها، آبخوریها، تامین غذای جوجهها با مقدار کافی پروتئینها و ویتامینها آشنا شدند./س