مدیرعامل فولاد مبارکه با بیان اینکه امسال بیش از 150 میلیارد تومان طرح توسعه در مدار تولید قرار گرفت، گفت: با توجه به سیاست‌های تحریم‌ از طرف غربی‌ها توانستیم با تحریم‌ها مبارزه کنیم و به توسعه‌های خوبی دست یابیم.



  
به گزارش گروه استانها باشگاه خبرنگاران از اصفهان، محمد مسعود سمیعی‌نژاد در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه امروز تولید و توسعه فولاد مبارکه مولود جنگ اقتصادی توسط غرب در کشورمان است، بیان کرد: از متخصصان ایرانی طرح‌های توسعه فولاد را داشته‌ایم.

وی گفت: کارکنان فولاد مبارکه، مجدد غرور و افتخار ملی آفریدند و تندیس زرین بهره‌وری در کشور را به خود اختصاص دادند.

* معاون وزیر قطر گفت کشورهای اسلامی باید به فولاد مبارکه افتخار کنند

مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه با تاکید بر اینکه به دنبال یک آینده پایدار هستیم، تصریح کرد: در سیاست تولید و توسعه کشور امروز فولاد بزرگ‌ترین تولیدکننده صنعت فولاد در خاورمیانه است.

وی به سخن معاون وزیر قطر در بازدید از فولاد مبارکه اشاره کرد و افزود: وی در حین بازدید از این مجموعه عظیم صنعتی با قاطعیت می‌گفت باید همه کشورهای اسلامی در دنیا به فولاد مبارکه در کشورهای اسلامی غرور داشته باشیم.

سمیعی‌نژاد با اشاره به اینکه سهم تولید فولاد را 45 درصد هدف‌گذاری کردیم، اما امروز به میزان تولید 48.9 درصد رسیدیم، تاکید کرد: بیش از 2 هزار و 800 میلیارد تومان قرارداد توسعه با پیمانکاران منعقد شده است.

*بیش از 150 میلیارد تومان طرح توسعه در مدار تولید/ توانستیم با تحریم‌ها مبارزه کنیم

وی با بیان اینکه در سال جاری بیش از 150 میلیارد تومان طرح توسعه در مدار فولاد مبارکه قرار گرفته است، اضافه کرد: با توجه به سیاست‌های تحریم غرب توانستیم با تحریم‌ها مبارزه کنیم و در همین زمان نیز به توسعه‌های خوبی در بخش‌های مختلف دست یافتیم.

مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه با بیان اینکه از لحاظ برنامه تولید در ذوب، نسبت به برنامه هفت درصد و نسبت به سال گذشته نیز هفت درصد افزایش تولید فولاد خام داشتیم، اظهار کرد: رتبه تولید فولاد کشور در جهان در سال 2012 از 17 به 15 کاهش یافت که باید تأکید داشت 86 درصد بهبود این رتبه مربوط به افزایش تولید فولاد مبارکه در کشور مربوط بوده است.

وی با اشاره به اینکه در تولید ورق گرم نسبت به برنامه 10 درصد و نسبت به سال قبل از آن هفت درصد رشد داشته‌ایم، اضافه کرد: در تولید ورق سرد نیز نسبت به برنامه چهار درصد و نسبت به سال قبل هشت درصد رشد داشته‌ایم.

سمیعی‌نژاد همچنین اشاره‌ای به فروش محصولات داشت و گفت: فروش محصولات نیز نسبت به برنامه 15 درصد و نسبت به سال قبل 10 درصد رشد داشته و امسال بیش از 35 هزار قطعه بومی‌سازی و در مدار تولید قرار گرفته است.

* اختصاص 300 میلیارد تومان برای طرح زیست محیطی

وی با بیان اینکه در مواد مصرفی 44 درصد و مواد اولیه 85.2 درصد از تولیدات بومی سازی و داخلی شده است، تاکید کرد: به همین منظور نیازمندی فولاد مبارکه به خارج از کشور کاهش یافته است.

مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه نیروی انسانی را به عنوان ارزش ملی برای این مجتمع صنعتی دانست و افزود: سیاست‌ها و موفقیت‌های شرکت فولاد مبارکه حاصل تعامل و تعلق سازمانی کارکنان در تولید و توسعه است.

* کسب رتبه 15 جهان در تولید فولاد

وی همچنین اشاره‌ای به رتبه تولید فولاد کشور در جهان در سال 2012، داشت و افزود: این رتبه 17 به 15 کاهش یافت که باید تأکید داشت که 86 درصد بهبود این رتبه مربوط به افزایش تولید فولاد مبارکه در کشور بوده است.

سمیعی‌نژاد ادامه داد: طرح‌های زیست محیطی در فولاد مبارکه از جمله برنامه‌های دارای اهمیت این مجتمع صنعتی است و به همین منظور در سال جاری بیش از 10 طرح محیط زیستی در فولاد مبارکه مطرح شده است که بیش از شش طرح آن مورد بهره‌برداری قرار گرفته است.

وی به آغاز طرح‌های جدید زیست محیطی در فولاد مبارکه با بیش از 300 میلیارد تومان اشاره کرد و گفت: تاکنون نیز 70 میلیارد تومان سرمایه‌گذاری در طرح‌های زیست محیطی فولاد مبارکه انجام شده است.

* راه‌اندازی دانشگاه محیط زیست

مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه تأکید کرد: دانشگاه محیط زیست نیز در مبارکه ساخته می‌شود که در شرایط کنونی به دنبال نقل و انتقال زمین این دانشگاه هستیم.

وی به پاک‌ترین روش تولید فولاد توسط گاز طبیعی در فولاد مبارکه اشاره کرد و افزود: اولویت مهم مجتمع فولاد مسائل زیست محیطی است برای مردم منطقه و است.

سمیعی‌نژاد به ایجاد خط مترو برای شهر مبارکه به منظور تسهیل رفت و آمد کارکنان شرکت فولاد مبارکه و همچنین ایجاد حمل و نقل پاک اشاره کرد و گفت: به همین منظور قراردادهایی منعقد و پیش پرداخت‌هایی نیز پرداخت شده است.

وی ادامه داد: 15 هزار شغل جدید در فولاد مبارکه در راستای طرح‌های توسعه فولاد ایجاد شده است و در حال حاضر 21 هزار شغل به طور مستقیم در این مجتمع صنعتی داریم.

* کاهش مصرف آب فولاد مبارکه از 40 میلیون مترمکعب به 22 میلیون متر مکعب

مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه با اشاره به اینکه تصفیه‌خانه صنعتی، بازیافت آب، بازیافت فضولات انسانی و کنترل گرد و غبار در طرح‌های توسعه و نصب سیستم آنلاین پایش مسائل زیست محیطی در فولاد از دیگر طرح‌های زیست محیطی این شرکت محسوب می‌شود، ادامه داد: فولاد مبارکه همچنین در طرح‌های تأمین منابع آبی اقداماتی را انجام داده است که از این منظور 60 میلیارد تومان کمک به طرح بهشت‌آباد ارائه شده است.
a
وی به کاهش مصرف آب فولاد مبارکه از سال 89 تا کنون و از میزان 40 میلیون متر مکعب به 22 میلیون متر مکعب اشاره کرد و افزود: این کاهش مصرف آب به منظور به نتیجه رسیدن طرح‌های بازیافتی است.

سمیعی‌نژاد نیاز کشور به فولاد را 25 میلیون تن اعلام کرد و افزود: ظرفیت تولید فولاد در سال 84 نزدیک به 10 میلیون تن بوده، اما در حال حاضر ظرفیت تولید فولاد نزدیک به 20 میلیون تن رسیده است.

وی به افق 1404 و برنامه‌های فولاد مبارکه نیز اشاره کرد و افزود: در این راستا مقرر شده تولید این شرکت سهم 45 درصدی از سهم فولاد کشور را به خود اختصاص دهد، تصریح کرد: همچنین ظرفیت تولید نیز در برنامه بلند مدت به 5 میلیون تن فولاد مشخص شده است.

* انعقاد 68 قرارداد با دانشگاه کشور در زمینه های مختلف

وی همچنین در پاسخ به سئوال دیگر خبرنگار فارس مبنی بر عدم اجرای مصوبه هیئت دولت در سومین سفر به اصفهان در مورد راه‌اندازی بورس فولاد اصفهان و موانعی که پس از گذشت چندین ماه از این این مصوبه بر سر راه وجود دارد و این سبب شده که روزانه حجم زیادی از تورنومری مالی اصفهان رهسپار تهران شود و بورس کالای اصفهان تنها به نام اصفهان باشد و به کام تهران تاکید کرد: اولین پیشنهادی که در مورد بورس کالا به مسئولان استان شد از طرف فولاد مبارکه مطرح شد و بیش از 80 درصد معاملات فلز مربوط به استان اصفهان است، اما دفتر آن در تهران است و حتی پیشنهاد دادیم که محل بورس کالا را فولاد مبارکه مجانی در اختیار می‌گذارد و سیاست گذاری آن با مسئولان استانی باشد و این در حالی است که موانع و مشکلات از طریق تهران مانع از انجام این کار می‌شوند.

این مدیر صنعتی با اشاره به اینکه فولاد مبارکه با 68 دانشگاه کشور در زمینه‌های فنی، اقتصادی، سلامت، اجتماعی، زیست محیطی، تحقیقات و مطالعات قرارداد منعقد کرده است، تصریح کرد:  ما از سرمایه‌های دانشگاهی استفاده می‌کنیم و از طرح‌های آنها نیز استقبال خواهیم کرد.

وی با تاکید بر اینکه بیش از 8 هزار نفر در توسعه‌های فولاد مبارکه فعالیت می‌کنند، ادامه داد: از سال 89 تاکنون حتی 50 درصد این افراد در توسعه‌ها جابجا شده و اشتغال آنها حفظ شده و بیش از 2 هزار نفر نیز از طریق برگزاری آزمون در طرح‌های راه‌اندازی شده استخدام شدند.

* کاهش 40 درصدی صادرات فولاد مبارکه در راستای فرمایشات رهبری

سمیعی‌نژاد به کاهش 40 درصدی صادرات این شرکت در راستای فرمایشات رهبری مبنی بر صادر نکردن مواد خام و اولیه اشاره کرد و گفت: سیاست‌هایمان به سمت تولید با ارزش افزوده بالا رفته است.

وی با اشاره به اینکه ارزش بازار بورس فولاد مبارکه در سه سال گذشته 3 هزار و 500 میلیارد تومان بود، اضافه کرد: در سال جاری بیش از 12 میلیارد تومان ارزش بورس کالا افزایش یافته که نشان از روند رو به رشد فولاد مبارکه در بازار سرمایه است./ش

برچسب ها: مدیر ، عامل ، فولاد
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.