به گزارش سرويس بين الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از پایگاه الحیاه، در
بیش از 68 درصد در محصولات فست فود آفریقای جنوبی از جمله همبرگر، سوسیس، گوشت
منجمد، کنسرو گوشت و غیره از گوشت الاغ و بوفالوی دریایی استفاده شده است.
تحقیقات نشان می دهد
که نزدیک به دو سوم از همبرگر و سوسیس
جنوب آفریقا از گوشت این حیوانات تهیه شده است.
«هافمن» از اساتید
رشته علوم جانوری دانشگاه که در این مطالعه نیز شرکت داشت گفت: تحقیقات ما ثابت می
کند که مخلوط کردن مواد نامتعارف در
محصولات غذایی قاره آفریقا امری طبیعی است، گر چه چنین چیزی از نظر قانونی جرم
بوده و از نظر دینی و اخلاقی محل نظر است اما در این قاره به طور مداوم شاهد چنین
مسایلی هستیم.