این گزارش حاکیست، سیر نه تنها توانایی لازم برای مقابله با عفونت های باکتریایی و ویروسی را دارد بلکه عفونت های حاصل از میکروب های دیگر از جمله مخمرها، قارچ ها و کرم ها به وسیله سیر بهبود می یابند و از یک ماده خاص موجود در سیر به نام آجویین برای جلوگیری از عفونت های ناشی از مخمر کاندیدا آلبینکس استفاده می شود.
تحقیقات دیگر نشان داده است که سیر خرد شده می تواند از عفونت هایی که به وسیله سودوموناس آئروژینوزا که در بیماران دچار سوختگی ایجاد می شود جلوگیری کند.
نتایج دیگر این مطالعه نشان داد که سیر همچنین برای تقویت سیستم ایمنی بدن مناسب است چرا که حاوی سطوح بالایی از ویتامین C است و به عنوان یک ترکیب مهم ضد سرطانی شناخته شده است و از آنجا که مقدار پتاسیم آن بالاست می تواند در جذب مواد مغذی ضروری موثر باشد و از مشکلات گوارشی و خستگی جلوگیری کند.