انصاری، رئیس موسسه آموزش عالی امین در گفتگو با
خبرنگار دانشگاهي باشگاه خبرنگاران گفت: در حال حاضر سیستم آموزشی کشور دارای 3 محور دانشگاه های دولتی، غیرانتفاعی و آزاد است و از سال 1374 موسسات غیرانتفاعی و غیر دولتی کار خود را آغاز کرده اند چنانچه در سال 82 با راه اندازی موسسات غیرانتفاعی هم اکنون تعداد موسسات غیرانتفاعی در کشور به 340 موسسه رسیده است.
وی افزود: استان مازندران با 43 موسسه و استان اصفهان با 34 موسسه دارای بیشترین موسسات غیرانتفاعی و غیر دولتی در کشور هستند.
انصاری تصریح کرد: در استان اصفهان 70 هزار دانشجو در مقاطع کاردانی تا دکتری در موسسات غیر انتفاعی غیر دولتی مشغول به تحصیل هستند و در بیش از 400 رشته پذیرش دانشجو دارد چنانچه بعد از دانشگاه دولتی دومین رتبه پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ارشد و دکتری در اختیار دانشگاه های غیر انتفاعی است.
وی در خصوص وضعیت موسسه آموزش عالی امین اصفهان تصریح کرد: این موسسه آموزش عالی دارای 6 معاونت بوده و هم اکنون سند راهبردی آن بر اساس فرمایشات مقام معظم رهبری آماده شده است.
وی در خصوص موانع تعامل دانشگاه ها و موسسات غیرانتفاعی با صنایع اظهار داشت: عدم اعتماد صنایع و سازمان ها به توان پژوهش موسسات، عدم اختصاص بودجه تحقیقاتی به موسسات، وجود یک شیفتگی تعامل صنایع و سازمان ها با دانشگاه های معتبر، عدم وجود ساختار پژوهشی از موسسات و مشارکت مراکز تحقیقاتی و کمبود مراکز، ارتباط ضعیف میان برنامه های درس و نیازهای صنعت و فقدان راهبرد پژوهشی تعاملی بین صنعت و دانشگاه از جمله موانع تعامل دانشگاه ها و موسسات غیرانتفاعی با صنایع به شمار می آید.
وی در پایان برای ایجاد در روابط بهتر و توسعه تعامل صنعت و دانشگاه و موسسات غیر انتفاعی خاطر نشان کرد: با نهادینه کردن پژوهش در دانشگاه ها به ویژه پژوهش های کاربردی، ایجاد یک بحث تحقیق و توسعه در تمام صنایع و لزوم تقاضای تعامل با این موسسات، تاثیر شاخص قراردادهای پژوهشی با دانشگاه ها ، توسعه انجمن های علمی، راه اندازی شرکت های دانش بنیان با حضور مشترک موسسات و صاحبان صنایع، سهمیه کردن موسسات غیر انتفاعی، غیر دولتی در تامین نیازهای صنایع توسط مدیران محلی و برقراری ارتقاء اعتماد سازی توان پژوهشی موسسات از جمله راهکارهای موثر در برقراری ارتباط و توسعه تعامل صنعت و دانشگاه و موسسات غیرانتفاعی و غیر دولتی به شمار می آید./ح