وی با بیان اینکه در قالب حفاظت و صیانت از این مناطق طبیعی طرح جامع توسعه گردشگری در شهرستان نمین در حال تدوین است، گفت: امیدواریم اعتبار لازم برای اجرای این طرح اختصاص پیدا کند تا بتوانیم نمین را به عنوان زیباترین منطقه گردشگری طبیعی مهیای حضور گردشگران داخلی و خارجی کنیم.
نقیزاده از توسعه زیرساختهای گردشگری به عنوان اولویت جدی مناطق طبیعی این شهرستان یاد کرد و افزود: هر چقدر در این حوزه سرمایهگذاری صورت بگیرد قطعاً به نفع مردم و منطقه است.
وی سهم شهرستان نمین را در توسعه همهجانبه حوزه صنایع دستی و تولیدات هنرمندان در این زمینه را یادآور شد و گفت: برخی از شهرهای نمین به تولید آثار فاخر صنایع دستی شهره هستند که از جمله آن عنبران است که در تولید صنایع دستی به ویژه گلیم، مسند و قالی از پیشینه بسیار غنی برخوردار است.
مدیرکل میراث فرهنگی استان اردبیل در ادامه افزود: در کنار آن با احیای زیباییها و ظرفیتهای طبیعی و گردشگری فندقلو و گردنه حیران و توسعه فازهای بعدی تلهکابین دهکده توریستی حیران میتوانیم ظرفیتی را ایجاد کنیم تا گردشگران ورودی بتوانند از این زیباییها استفاده کرده و مدت اقامت گردشگری در استان افزایش پیدا کند./س