تصاویر و فیلم های غیراخلاقی منتشرشده از کارمندان بی‌بی‌سی در فضای مجازی، از فراگیر شدن فساد و بی‌بند و باری در بین کارکنان بی‌بی‌سی حکایت دارد. آیا مدیران بی‌بی‌سی توجیهی برای چنین رفتارهایی خواهند داشت؟

به گزارش سرويس وبگردي باشگاه خبرنگاران؛ دامنه اختلافات رسانه های ضدانقلاب با یکدیگر با افشاگری های مدیر شبکه سلطنت "کانال یک" علیه شبکه دولتی "بي‌‌بی‌سی" در ماه‌های اخیر به اوج خود رسیده است.



 "شهرام همایون" در آخرین حملات و افشاگری‌های خود علیه بی‌بی‌سی، ارگان رسمی دولت انگلیس، حرف‌های بسیار مهمی را درباره عدم استقلال بی‌بی‌سی، نقش مستقیم ملکه و دربار سلطنتی انگلیس در گزینش مدیران سطح بالا و اداره بی‌بی‌سی، تامین بودجه آن از سوی دولت انگلیس و... بیان کرد که "جام نیوز" این مطالب را در خبری با عنوان "دروغ بزرگ بی‌بی‌سی برملا شد" منتشر نمود.

 جنبش "ما هستیم" علیه‌ بی‌بی‌سی

اخیرا دامنه اختلافات بین سلطنت‌طلبان و عوامل بی‌بی‌سی وارد فاز جدیدی شده است. در این فاز شهرام همایون جنبش ضد ایرانی "ما هستیم" را که چند سالی است از سوی وی با هدف مبارزه علیه جمهوری اسلامی راه اندازی شده، وارد گود کرده است.

 این جنبش اخیرا در یادداشتی با طرح این سؤال که «آقای "پیتر هاروکس" رئیس بخش جهانی و "صادق صبا" رئیس بخش فارسی بی‌بی‌سی چه چیزی را انکار می‌کنند؟» دفاعیات این دو در خصوص "رسوایی‌های جنسی" عوامل بی‌بی‌سی را به چالش کشیده است.



این یادداشت در ادامه می‌نویسد: «چندی پیش تصاویر و مطالبی در مورد زندگی خصوصی برخی کارمندان و مجریان بی‌بی‌سی فارسی در رسانه‌های ایران (وطن امروز، بولتن نیوز، باشگاه‌خبرنگاران، خبرگزاری فارس و... منتشر شد که حاکی از به اصطلاح "فساد اخلاقی" در بدنه این شبکه بود.

 بی‌بی‌سی در واکنش به انتشار این اخبار در فضای اینترنت و برخی از رسانه‌های داخلی ایران مدعی شد این مطالب و تصاویر جعلی بوده و توسط عوامل وزارت اطلاعات ایران منتشر شده است و هدف آن افزایش فشار علیه کارکنان بی‌بی‌سی است.

 مدیر بخش فارسی بی‌بی‌سی در اقدامی بی‌سابقه به دوره‌گردی افتاده و در رسانه‌های مختلف مصاحبه‌هایی در خصوص فشارهای بی‌سابقه علیه بی‌بی‌سی ترتیب داده و به بازگو کردن زوایای این فشارها پرداخت. حرکتی که از سایت و شبکه بی‌بی‌سی شروع و در روزنامه گاردین، شبکه voa، رادیوفردا ادامه پیدا کرد.»


این جنبش سلطنت‌طلب در ادامه با طرح سؤالاتی از "پیتر هاروکس" و "صادق صبا" از آن دو می‌پرسد؛ شما چه چیزی را انکار می‌کنید؟

-از کجا معلوم فیس بوک و وبلاگ‌های به اصطلاح جعلی و ساختگی که آقای "پیتر هاروکس"  و آقای "صادق صبا" مدعی ساختگی بودن آن هستند، توسط خود بی‌بی‌سی به وجود نیامده و نوعی خودزنی ظاهری نباشد؟

-اگر افشای این اطلاعات موجب نگرانی و ناراحتی مسئولان بی‌بی‌سی شده است، چرا در عمل نه تنها به کارمندان خود اجازه اینگونه روابط آزاد را داده، بلکه اجازه گرفتن تصویر از مجالس خصوصی و انتشار آن در فضای اینترنت را نیز به کارمندان خود می‌دهند؟

-خیلی از تصاویر و فیلم‌هایی که کارمندان بی‌بی|‌سی در فضای اینترنت منتشر کرده‌اند بسیار بی‌پروایانه‌تر است نسبت به مطالبی که علیه آن‌ها در رسانه‌های رژیم جمهوری اسلامی منتشر شده است. پس چرا بی‌بی‌سی ادعا می‌کند علیه جمهوری اسلامی شکایت خواهد کرد در حالی که هیچ ابایی از انتشار این تصاویر توسط کارمندان خود ندارد؟

-چرا بی‌بی‌سی همیشه به صرف یک ادعا مانند شکایت از رژیم جمهوری اسلامی اکتفا می‌کند، ولی در عمل تا به حال هیچ اقدام عملی علیه این رژیم انجام نداده است و برای ادعای خود سندی منتشر نکرده است؟ مثلا در همین مورد اخیر چرا آدرس وبلاگ و فیس‌بوک‌های به اصطلاح جعلی را به مخاطبان ارائه نمی‌دهد؟

-تاریخ برخی از این سایت، فیس و وبلاگ‌ها بیش از چندین سال است. چرا بی‌بی‌سی با گذشت این همه مدت، اکنون به آن واکنش نشان می‌دهد؟

-در صورتی که بپذیریم وب و فیس‌بوک‌های جعلی توسط  افراد ناشناس و با قصد تخریب بی‌بی‌سی ساخته شده باشد، آیا مایه خنده نیست که رئیس بخش جهانی یک رسانه آن هم در سطح بی‌بی‌سی به خاطر چند وبلاگ و فیس بوک واکنش نشان دهد؟ آیا این نشان از ضعف مدیریت این رسانه نیست؟»



این یادداشت همچنین با دروغ خواندن ادعای بی‌بی‌سی مبنی بر آزار و اذیت خانواده‌های همکاران این شبکه در ایران می‌نویسد: «اگر طبق ادعای بی‌بی‌سی، خانواده‌های کارمندان این شبکه توسط وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی تحت فشار هستند و به گفته  این شبکه این فشارها نیز تازگی ندارد، چرا باز هم بی‌بی‌سی از کارمندان و مجریان اصلاح طلبی استفاده می‌کند که خانواده‌هایشان در ایران زندگی می‌کنند؟ افرادی مانند مسعود بهنود، اکبر گنجی، کدیور، سروش، اشکوری، مهاجرانی، خود صادق صبا و...

-چرا بی‌بی‌سی از مخالفین جمهوری اسلامی که در خارج ایران (اروپا و آمریکا) هستند و تمام زندگی و هستی خود را در راه مبارزه علیه جمهوری اسلامی گذاشته‌اند، به عنوان مجری و کارمند استفاده نمی‌کند؟

- چرا وب و فیس‌بوک‌های به اصطلاح جعلی فقط برای شبکه‌ها و افرادی که از قضا متهم به وابستگی و همکاری با جمهوری اسلامی هستند ساخته می‌شود؟ چرا برای شاهزاده رضا پهلوی، حزب کمونیست کارگری، مجاهدین خلق و... وب و فیس مشابه ساخته نشده است؟»

این سایت در پایان با انتشار صحنه‌هایی از عیاشی عوامل بی‌بی سی در پارتی‌‌های مختلط شبانه که صادق صبا، مدیر بی‌بی‌سی فارسی، نیز خود در جمع آن‌ها در حال رقص با مجریان زن بی‌بی‌سی است، می‌نویسد: «فیلم برخی از کارمندان  بی‌بی سی را که در فضای اینترنت به وفور پیدا می‌شود، جهت اطلاع رئیس جهانی بی‌بی‌سی و آقای صادق صبا همچنین برای شفاف‌سازی اذهان عمومی منتشر می‌کنیم تا شاهدی باشد بر مدعایمان.»



گفتنی است با وجود ادعاهای "پیتر هاروکس" رئیس بخش جهانی بی بی سی و "صادق صبا" رئیس بخش فارسی بی بی سی، مبنی بر ساختگی بودن اخبار منتشر شده در خصوص فساد اخلاقی و جنسی کارکنان بی بی سی، در ذیل به عنوان نمونه به چند مورد از رسوایی‌های جنسی کارمندان بي‌بی‌سی که توسط مطبوعات و تلویزیون‌های غربی رسانه‌ای شده است اشاره می‌شود:

 


                                                                      فایل تصویری شبکه یورونیوز 


"جیمی سویل" ستاره‌ رسانه‌ای بی‌بی‌سی

 چندی پیش با مطرح شدن شکایت چند دختر انگلیسی از "جیمی سویل" ستاره‌ رسانه‌ای بی‌بی‌سی، طبل رسوایی دیگری علیه این رسانه به صدا درآمد و مشخص شد که این مجری پرستاره که از دستبوسان ملکه انگلستان و دارای نشان رسمی "شوالیه" عالی رتبه ترین افسر امپراتوری بریتانیا (OBE) است، در زمان حیات خود و در محل کارش در دفتر شبکه بی‌بی‌سی در طول سال ها، به حدود ۳۰۰ نفر آزار جنسی رسانده است.

انتشار این خبر سبب شد تا "جرج انتویسل" مدیرکل بی‌بی‌سی، در مقابل کمیته فرهنگی پارلمان بریتانیا با پذیرش این نکته که این رسوایی به "اعتماد" بی بی سی لطمه وارد ساخت، از "مشکلات فرهنگی گسترده‌" در سازمان جهانی بی بی سی خبر دهد: «در گذشته "مشکلات فرهنگی گسترده‌تری" در بی‌بی‌سی وجود داشته که به جیمی سویل اجازه سوءرفتار جنسی داده است.»

 رسوایی "جیمی سویل" خوشنامی بی‌بی‌سی را به خطر انداخت

"لرد پتن" رئیس هیأت امنای بی‌بی‌سی نیز در مقاله ای که در نشریه "میل آن ساندی" منتشر شد، نوشته که رسوایی جیمی سویل خوشنامی بی‌بی‌سی را به خطر انداخته است.

وی در بخشی از مقاله خود می نویسد: «آیا واقعا ممکن است که هیچ کس از فعالیت های او (جیمی سویل) اطلاعی نداشته باشد؟ آیا کسانی بر اعمال مجرمانه او چشم بسته اند؟ آیا کسانی به خاطر شهرت سویل و به خاطر جایگاهی که در برنامه های بی‌بی‌سی داشت، ترجیح داده اند که شک و شبهه ها را پیگیری نکنند؟»

بازداشت خواننده قدیمی پاپ و همکار بی بی سی به اتهام آزار جنسی

 سایت بی بی سی همچنین چندی پش نوشت: «پلیس بریتانیا در ادامه رسیدگی به ماجرای رسوایی جنسی جیمی سویل، مجری سابق رادیو و تلویزیون بی‌بی‌سی، "گری گلیتر" یک خواننده قدیمی موسیقی پاپ را بازداشت کرده است.»

 به نوشته بی بی سی، به تازگی یک نفر به عنوان شاهد به پلیس گفته است که "گری گلیتر" را در حال رابطه جنسی با یک دختر کم سن و سال در اتاق جیمی سویل در بی‌بی‌سی دیده بود.



"استوارت هال" مجری بی بی سی به دلیل تجاوز به دختران مجرم شناخته شد

پلیس انگلیس یک ماه پیش بود که اعلام کرد یک مجری دیگر بی بی سی به نام "استوارت هال" در دادگاهی در این کشور به خاطر  تجاوز به زنان و دختربچه ها مجرم شناخته شد.

 

خبرگزاری رویترز در این باره نوشت: «"استوارت" 83 ساله در دهه 1970 و 80 میلادی مجری شبکه بی بی سی بود دومین فردی است که بر ابعاد رسوایی جنسی مسئولان شبکه بی بی سی در دهه های گذشته افزوده است. "هال" که تا این اواخر نیز در برنامه های بی بی سی ظاهر می‌شد، در ماه دسامبر به هتک حرمت دختران کم سن و سال متهم شده بود. به گفته پلیس انگلیس، 14 دختر 9 تا 16 ساله از سوی استوارت هال هتک حرمت شده‌اند.»

بازداشت  "مکس کلیفورد" مجری مشهور بی‌بی‌سی

شبکه یورونیوز نیز چندی پیش از بازداشت "مکس کلیفورد" یکی از مشهورترین مجری‌های برنامه های تلویزیونی انگلیس، به اتهام سوءاستفاده جنسی خبر داد.

به گفته یورونیوز، آقای "کلیفورد" پنجمین نفری است که در جریان تحقیقات پلیس در مورد اتهام‌های جنسی پرشمار جیمی سویل دستگیر می‌شود.

حدود ۵۰۰ شکایت از سوی زنان و نیز کودکان علیه آقای سویل، به اتهام آزار و اذیت جنسی، ثبت شده است.

تجاوز صادق صبا به پونه قدوسی

نکته ای که در اینجا باید یادآور شد این است که "صادق صبا" رئیس بخش فارسی بی‌بی‌سی، خود متهم به تجاوز به "پونه قدوسی" از مجریان زن بی‌بی‌سی فارسی است، امری که به یک دردسر جدی برای شبکه جهانی بی‌بی‌سی تبدیل شد.



صادق صبا البته در مصاحبه‌های مختلف در خصوص حرف و حدیث ها در مورد "بی بی سی فارسی" تنها به آنچه وی "اذیت خانواده های عوامل بی بی سی فارسی در ایران" خوانده اشاره کرده، ولی در خصوص رسوایی های اخلاقی خود و مجموعه تحت مدیریتش حرفی به میان نیاورده است؛ اگرچه وی در مورد اول نیز اشاره ای به اسامی خانواده هایی که گفته می شود مورد اذیت و آزار قرار گرفته اند ننموده و تنها به طرح ادعا بسنده کرده است.



پونه قدوسی در کنار عوامل بی بی سی


آیا بی‌بی‌سی مروج فرهنگ غرب نیست؟


"پیتر هاروکس" رئیس بخش جهانی بی بی سی و صادق صبا، مدیر بی بی سی فارسی، در دفاعیات خود از عملکرد بی بی سی گفته اند رسانه های داخلی ایران بی بی سی را متهم به ترویج فرهنگ ضدایرانی (فرهنگ غربی) می کنند.

سؤالی که در اینجا مطرح می شود این است: آیا ترویج "همجنسگرایی" در بی بی سی و اختصاص ویژه برنامه هایی به این موضوع با فرهنگ اسلامی ایرانی مردم ایران سنخیت دارد که این شبکه به انحای مختلف به تبلیغ آن می پردازد؟

آیا واقعا دغدغه مردم ایران "همجنسگرایی" است که بی بی سی با اختصاص ویژه برنامه ای در "نوبت شما" با این بهانه که نخست وزیر آلمان همجنسگرا  است سعی می کند این پدیده را توجیه کند؟



پوشش" کدامیک از مجریان زن بی بی سی با فرهنگ مردم ایران همخوانی دارد؟
 
"غیرت" یکی از شاخصه های مهم فرهنگ ایرانی اسلامی است. آیا روابط آزادی که بین کارمندان بی بی سی وجود دارد تناسبی با این شاخصه دارد؟

تصاویر و  فیلم های غیراخلاقی منتشر شده از کارمندان بی بی سی در فضای مجازی که غالبا از سوی خود عوامل بی بی سی انتشار یافته است، حکایت از فراگیر شدن فساد و بی بند باری در بین کارکنان بی بی سی دارد. آیا اینگونه رفتارها الگو گرفته از فرهنگ مبتذل غرب نیست؟



                                                                   فایل تصویری برنامه نوبت شما

در پایان خاطرنشان می شود آقای "صادق صبا" بارها در مصاحبه های مختلف خود بر این امر تأکید کرده اند که اگر مخاطبان بی بی سی سؤال و نقدی نسبت به این شبکه دارند، مدیریت بخش فارسی بی بی سی با کمال میل پاسخگوی آن خواهد بود.

حال باید منتظر ماند و دید آقای صبا پاسخ قانع کننده ای برای مطالب مطرح شده خواهد داشت یا خیر؟

 منبع: جام‌نيوز

انتهاي پيام/
 
برچسب ها: فیلم ، عکس ، افشا ، رسوایی ، سند ، صادق ، صبا ، پونه ، قدوسی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲۷
در انتظار بررسی: ۰
United States of America
فرمان عسکرزاده
۱۰:۲۶ ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۳
شما گردانندگان صدای بی بی سی شرف ندارید. اگر داشتید دیروز من نظرم را در باره این کشور کثیف نوشتم ئلی شما رو صفحه نظرات نگذاشتید که هیچ بلکه جواب که عرض کنم اگر بر علیه ایران نوشته بودم هزاران بار به به و چه چه میکردید.
-
ناشناس
۱۶:۰۶ ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۳
الله اعلم
United States of America
مشكاني
۱۸:۰۸ ۱۴ فروردين ۱۳۹۳
خدا لعنتشون كنه كه حيوان صفتند
Iran (Islamic Republic of)
محمد
۱۶:۴۵ ۱۴ خرداد ۱۳۹۲
مرگ بر امریکا
Iran (Islamic Republic of)
امیر حسین
۱۶:۱۶ ۱۳ اسفند ۱۳۹۱
سلام باتشکر اینطور ادمهارو به دلیل اینکه ازاین قبیل کارهای حیوانی رو انجام میدن باید حیوان صدا زد. واقعا نمیدونم این ایرانی هایی که تو بی بی سی کار میکنند چه طور خجالت نمی کشند که دوباره میان تو برنامه ها واقعا شرم اوره
Iran (Islamic Republic of)
رضا
۱۶:۱۵ ۱۳ اسفند ۱۳۹۱
به این میگن کلکسیون فساد
Afghanistan
روح الله محمدي
۱۶:۰۴ ۱۳ اسفند ۱۳۹۱
سلام
خسته نباشيد زحمات شما جاي قدر است كه چنين سعي مي كنيد با دشمنان اسلام مبارزه كنيد و حقيقت را رو كنيد تشكر
افغانستان
Iran (Islamic Republic of)
علیرضا
۱۵:۰۴ ۱۳ اسفند ۱۳۹۱
واقعا آدم احساس نفرت بهش دست میده. خاک تو سر اینها اینا اگه آدم بودن تو مملکت خودشون می موندن نمی رفتن اونجا تا برای یه لقمه نون هرچی که اربابهای خارجیشون گفتن بگنن و خودشونو در اختیار اونا قرار بدن و آبروی ایرانی رو بی رنگ تو دنیا جلوه بدن .چرا خودشون جلوی دوربین نمی گن از این بیلیاقتها استفاده میکنند.
Iran (Islamic Republic of)
باقر احمديان
۱۵:۰۰ ۱۳ اسفند ۱۳۹۱
بسمه أحلت أسمائه چندي پيش فردي از آشناهايم جهت تحصيل به لندن رفت چند ماهي نگزاشته اوراديدم فكركردم جهت ديدوبازديد برگشته از أيشان جوياي امرشدم أيشان گفت لجن زارترين جاي دنيا لندن وانگليس هاينند زندگانيشان با حيوانات وجنگل خيلي شباهتدارد وهيچ نام وبويي از بشر وانسانها نبرده انند لجنزار واقعي كم إنسان ميبيني خوي درندگي در سرتاسر زندگي روزمرهشان موج برقآسايي دارد مثل شداي دهل از دور ولي من از نزديك لمس كردم از حقوق بشر نامي است وإنسان ارزشي ندارد وبأيد مثل خودشان باشي تا پذيرايت باشند حيف نيست إنسان آنجارود وتعاليم جنگي آنها را بياموزد وبأ فخر بيايد هيچ كجاي دنيا ايران إسلامي نميشود تجربه كردم وايكاش بشنونند آنهايي كه مايلند بلندن برونند زنده باد إيراني باغيرت وشرف إسلامي وتابع ولايت فقهية مرگ بر بي بي سي فاسد وترويج فسادي زنده باد سيماهاي خودمون برهبري فرزانه وعاشق إسلامي (((ص)))
Iran (Islamic Republic of)
علی
۱۴:۱۰ ۱۳ اسفند ۱۳۹۱
خانه فحشاس یا شبکه تلویزیونی
United States of America
سعید
۱۳:۳۶ ۱۳ اسفند ۱۳۹۱
این کارمندان بی بی سوتی هم یا در حال دروغ گفتن هستن یا در حال روابط ضربدری. جالب اینجاست که فکر می کنن چقدر بین مردم ایران محبوبن. زرشک!
Iran (Islamic Republic of)
علی
۱۳:۱۴ ۱۳ اسفند ۱۳۹۱
خانه فحشاس یا شبکه تلویزیونی
Iran (Islamic Republic of)
صابر
۰۹:۴۵ ۱۳ اسفند ۱۳۹۱
اینها تا جوان هستند خواهان دارند اما به محض پیر شدن اونها را مثل یک تیکه دستمال کثیف می اندازنشون دور . وهابیت و بهائیت مکتب اینهاست هرچه نجستر و کثیفتر و بی حیاتر باشند مورد لطف آقای صبا و ملکه انگلیس هستند بوی گندشون حتی فضای انگلیس را مسموم کرده چه برسد به بی بی سی که یک مرده سرابیشتر نیست . .
-
حسن
۰۹:۲۵ ۱۳ اسفند ۱۳۹۱
واقعا دست تان دردنکند زحمت کشیده ا ید. چهره واقعی این انسانهای پست وحیوان صفت رابه ما نشان داده اید
Iran (Islamic Republic of)
سحر
۰۸:۱۶ ۱۳ اسفند ۱۳۹۱
انرا که عیان است...
Iran (Islamic Republic of)
محمد
۰۷:۵۸ ۱۳ اسفند ۱۳۹۱
تشکراز شما زحمت کشان باشگاه که با این روشنگری هاتون عوامل بی بی سی رو به انفعال و پاسخگویی کشوندید. همیشه این تاکتیک حمله رو ادامه بدید. چرا همیشه ما باید پاسخگو باشیم!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۰۵ ۱۲ اسفند ۱۳۹۱
مرگ بر فتنه گران خائن وفاسد
Iran (Islamic Republic of)
amir342
۲۱:۰۰ ۱۲ اسفند ۱۳۹۱
بعضی از این جنبش ها و شبکه ها و ... هر دقیقه یکبار اهداف و آرمان هاشون عوض میشه
یبار با نظام هستن ، یه بار جدا از نظام
یبار از فلانی طرفداری میکنن ، یبار از فلانی به عنوان عامل گرونی یاد میکنن و ...
Iran (Islamic Republic of)
سعیدی
۲۱:۰۰ ۱۲ اسفند ۱۳۹۱
تبلیغ همجنسبازی وبی مشکل دانستن ان وعادی جلوه دادن این بیشرمی تاریخ در بین خانواده ها ودر ساعات اوج تماشاگر را چه مینامند ؟جز تبلیغ این هرزگی ؟ حالا چرا وقتی میبینند مردم به این پلیدی ابراز تنفر میکنند ازش در می رند ؟؟ حداقل صادق باشند وروی عقاید کثیف خودشان بایستند!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۵۶ ۱۲ اسفند ۱۳۹۱
حالا بگند که پونه قدوسی به چه علت اقدام به شکایت از صبا کرده بود ؟چرا چند ماه معلق شد؟ چرا پس از پس گرفتن شکایت اخلاقی وتجاوز توانست به کار برگردد ؟
Iran (Islamic Republic of)
میلاد کریمی
۲۰:۴۵ ۱۲ اسفند ۱۳۹۱
دست شما و همکارانتان بی درد که کثافت کاری ها و بی بندوباریهای این چنین افرادی را رو میکنید.عاقبت هم خودشان باعث فناشدن خودشان می شوند.
Iran (Islamic Republic of)
navid
۲۰:۴۴ ۱۲ اسفند ۱۳۹۱
خسته نباشيد ببينيد بي بي سي براي خدمت به نظام سلطه ساخته شده و فقط و فقط اصل اسلام رو هدف گرفته اما بايد بدانند كه ما تمدن اسلامي را احيا مي كنيم به زودي بعد از سپري شدن اين دوران سخت دوران شكوه و عظمت شروع خواهد شد زنده باد ايران زنده باد اسلام
Iran (Islamic Republic of)
سعید
۲۰:۳۳ ۱۲ اسفند ۱۳۹۱
اینکه چیزی نیست فساد و هرزگی انها قابل افشا ی بیشتری نیست
Iran (Islamic Republic of)
حمید115
۲۰:۳۲ ۱۲ اسفند ۱۳۹۱
اینها که دیگه عکس خودشان است این راهم انکار میکنند ؟ میخواهند بگند که فتو شاپ شده؟یا اساسا این هرزگی هارا فساد نمیدانند ایا لازم هست عکس ها وفیلمهای بیشمار دیگرشان را که دوستانشان در سایت های خودشان گذاشتند را هم منتشر کنند من حداقل 5 فیلم از این هرزگیهایشان دارم برایتان میفرستم ولی نمی توانید پخش کنید چون حیا اجازه نمیده ولی خودشان که میدانند البته برای خانواده هاشان اگر آدرس بدهند میفرستم .
Iran (Islamic Republic of)
سعیدی
۲۰:۲۷ ۱۲ اسفند ۱۳۹۱
صرف نظر از فساد بی حد جنسی در بی بی سی فارسی مجریان این شبکه که اصلیت ایرانی دارند باید بخاطر حمایت وتحریک تروریستهای جانی همچون ریگی وتندر ومنافقین در دادگاههای داخلی و بین المللی تحت تعقیب قضایی قرار گیرند اینها موجب شدند که ده ها تن از مردم بیگناه کشور ترور وشکنجه شوند .در همه قوانین بین المللی این حرکت جرم است .از کارشناسان حقوقی میخواهم که این موضوع را بررسی وپیگیری نمایند .تا ما خانواده هایی که از این طریق صدمات جبران ناپذیری خورده ایم غرامات لازم را از انها واربابانشان بتوانیم اخذ کنیم.
Iran (Islamic Republic of)
حامد
۱۹:۵۵ ۱۲ اسفند ۱۳۹۱
از کشوری که عقد 2 همجنس را قانونی اعلام کرده و حتی اجازه اجرای مراسم را در کلیسا آزاد در مجلس به تصویب رسانده ، غیر این انتظار دارید!!!!!؟
جزیره انگلستان یکی از بهشت های همجنسگران است.
هرچند هنوز انسانهای خوبی نیز در انجا یافت میشود (همه بد نیستند) ولی اکثریت و بالا دستی ها در پس قدرت خود بدجور به فساد افتادند.
یا علی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۴۵ ۱۲ اسفند ۱۳۹۱
بی بی سی یعنی فساد و فحشا و دروغ