به گزارش باشگاه خبرنگاران خوزستان؛ محمد غديرپور اظهاركرد: اهميت يك شبكه ملي اطلاعات كشور در تحقق زيرساخت براي ايجاد دولت جامع الكترونيك با رعايت كليه ملاحظاتش است كه اين ملاحظات اعم از كيفيت و سرعت سرويسدهي، حفظ امنيت و محرمانه بودن اطلاعات كاربران ميباشد؛ همچنين بسترسازي ارايه سرويسهاي نوين و جديد ضروري است.
وي افزود: هماكنون سعي ما به اين است كه همه اطلاعات سرويسهاي بخش دولتي و خصوصي در بستر الكترونيك ارايه شوند.
مديركل ارتباطات و فناوري اطلاعات خوزستان تصريحكرد: اولين مركز داده استاني از طرح شبكه ملي اين استان كه ديتاسنتر ناميده ميشود، از لحاظ فني قابل درك براي كليه جامعه مخاطبان است. در تمام دنيا هر كشوري كه سرويسهايي در بستر الكترونيك و اينترنت ارايه ميدهد و محل اين سرويس و توليد خدمتش در همان استان يا كشور ميباشد، براي حفظ كيفيت سرويس، حفظ پهناي باند مورد نياز حفظ محرمانگي اطلاعات مشتريان و سرويس گيرندگان اقدام به ايجاد مركز دادهاي در همان منطقه ميزباني آن سرويس ميكند.
غديرپور در ادامه گفت: زماني كه بين يك بانك و مشتري سرويس دهي برقرار ميشود اين امر نيازمند يك بستر و زيرساخت در همان منطقه ميباشد در غير اين صورت پهناي باند و سرعت بيشتري نياز است و ممكن است در شرايط مختلف سياسي و اقتصادي ارتباط آنها قطع شود پس ايجاد يك مركز داده در استان ضروري ميباشد.
وي افزود: اعتبار تخصيص يافته به مركز ديتاسنتر خوزستان كه اكنون فعال ميباشد 40 ميليارد ريال بوده است.
مديركل ارتباطات و فناوري خوزستان عنوانكرد: اين ادارهكل به عنوان يك نهاد حاكميتي و ستادي توسعه اهداف خود را از طريق 2 بخش دولتي و خصوصي در زمينه توسعه انجام ميدهد. بخش دولتي نماينده شركت ارتباطات و زيرساخت ميباشد كه ارتباطات بين شهرهاي اصلي استان و استان با خارج خود را برقرار ميكند كه در اين زمينه كليت توسعه مطابق با برنامه پنجم انجام شده است.
غديرپور ادامهداد: در صورت لزوم توسعه ساير بخشها اعم از خدمات و حوزه سرويسهاي فناوري اطلاعاتي و ارتباطي آمادگي كافي درجهت توسعه آنها موجود است. ارتقاي كيفيت و توسعه شبكه و نظاير آن در برنامههاي آينده سازمان ميباشد./س