به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران سنندج ، مدیر امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی کردستان گفت: هیچ موجود زنده ای به ویژه ماهی در جای آلوده و لجن زار قادر به رشد نیست، و هر آبی که ماهی در آن رشد کند بدون شک آب سالم و حتی گاهی قابل شرب نیز خواهد بود.
میرزایی افزود: ماهی قرمز بیشتر در استان های شمالی کشور تکثیر و به استان های دیگر فرستاده می شود و این تکثیر در مکان ها و استخرهای استاندارد و مناسب و مورد تایید سازمان جهاد کشاورزی انجام می شود و هیچ گونه عامل بیماری ندارند.
وی با بیان اینکه ماهی های خانواده کپوریان تا زمانی که شرایط مهیا باشد عمر می کنند، گفت: ماهی های قرمز در صورت فراهم بودن شرایط مناسب حتی تا 10 سال نیز عمر خواهند کرد.
وی به شرایط نگهداری مناسب این ماهی ها اشاره کرد و گفت: این ماهی ها باید در آب بدون کلر و محیطی خنگ نگهداری شوند و از دست کاری بی مورد آنها پرهیز شود همچنین اگر محیط نگهداری و آب تنک ماهی خنک باشد ماهی های قرمز کمتر نیاز به تغذیه دارند./س