آمدن ماهی های قرمز به بازار سال هاست نوید بخش فرارسیدن عید نوروز در کشور ماست.این ماهی عامل انتقال بیماری سل جلدی است که کارشناسان آبزیان این مطلب را تایید نکردند

 
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران  سنندج ، مدیر امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی کردستان گفت: هیچ موجود زنده ای به ویژه ماهی در جای آلوده و لجن زار قادر به رشد نیست، و هر آبی که ماهی در آن رشد کند بدون شک آب سالم و حتی گاهی قابل شرب نیز خواهد بود.
میرزایی افزود: ماهی قرمز بیشتر در استان های شمالی کشور تکثیر و به استان های دیگر فرستاده می شود و این تکثیر در مکان ها و استخرهای استاندارد و مناسب و مورد تایید سازمان جهاد کشاورزی انجام می شود و هیچ گونه عامل بیماری ندارند.
وی با بیان اینکه ماهی های خانواده کپوریان تا زمانی که شرایط مهیا باشد عمر می کنند، گفت: ماهی های قرمز در صورت فراهم بودن شرایط مناسب حتی تا 10 سال نیز عمر خواهند کرد.
وی به شرایط نگهداری مناسب این ماهی ها اشاره کرد و گفت: این ماهی ها باید در آب بدون کلر و محیطی خنگ نگهداری شوند و از دست کاری بی مورد آنها پرهیز شود همچنین اگر محیط نگهداری و آب تنک ماهی خنک باشد ماهی های قرمز کمتر نیاز به تغذیه دارند./س
برچسب ها: ماهی ، تغذیه ، خنک
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.