فالوده شیرازیها از فالوده های معروف در ایران و جهان است.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مرکز فارس، فالوده از نوع شیرازیش در کشور و دیگر کشورهای جهان بیشتر طرفدار دارد و در بسیاری از بستنی فروشی‌های سنتی به فروش می‌رسد و عبارت از رشته‌های نشاسته‌ای یخ زده و مخلفات که در گذشته به شیوه سنتی تولید می‌شد، اما امروز با دستگاه‌های ویژه و با سرعت بسیار زیاد و راحت تر تهیه می‌شود.

فالوده شیرازی را با شربت ساده یا آبلیمو یا شربت آلبالو و کمی گلاب مزه‌دار و سپس استفاده می کنند. طعم‌های دیگری که می توان به فالوده اضافه کرد: به لیمو، آب شاتوت، گلاب، عرق‌های گیاهی مثل شاه تره و نسترن و... است.

فالوده یا پالوده نوعی دسر یخی ایرانی است که با قرار دادن رشته‌های باریک نشاسته در محلول آب و شکر تهیه می‌شود./س

برچسب ها: سوغاتی ، خنک ، شیراز
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.