به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک، افزایش میزان اسیدهای چرب امگا 3 در خون بیماران همودیالیزی موجب كاهش چشمگیر خطر ایست قلبی در این بیماران میشود.
اسیدهای چرب امگا 3 در مواد مغذی مختلف از جمله روغن ماهی یافت میشود و به همین علت رژیم غذایی مناسب یكی از فاكتورهای اصلی برای نجات بیماران همودیالیزی محسوب می شود.
محققان دریافتند نرخ نجات بیماران همودیالیزی در طول سال اول بیماری تنها 35 درصد بوده و احتمال ابتلای این افراد به ایست قلبی در چند ماه ابتدای درمان بسیار بالا و چیزی حدود هفت درصد است.
ایست قلبی معمولاً در اثر اختلال در پالسهای الكتریكی قلب ایجاد شده و منجر به توقف ضربان قلب و جریان خون در بدن بیمار میشود.این اختلال میتواند موجب بیهوشی، اختلال در تنفس و پس از چند دقیقه موجب مرگ بیمار شود./ع