به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک ؛ قارچ یکی از غذاهای حاوی مواد پروتئینی محسوب میشود که در بعضی از دسته بندیها جزء گروه مواد گوشتی و در بعضی دیگر از دسته بندیها در گروه سبزیجات قرار میگیرد.
هر 100 گرم قارچ حاوی چهار گرم کربوهیدرات است که از نوع قندهای پیچیده محسوب میشود. همچنین حاوی 3.5 درصد پروتئین، 1.8 گرم فیبر خوراکی و 88 میلی گرم فسفر است.
از آنجایی که قارچ جز منابع غذایی گیاهی به شمار می رود نوع پروتئین آن نیز پروتئین گیاهی است و برخی اسیدهای آمینه ضروری را برای بدن فراهم میکند.
وجود فیبر موجود در آن در پیشگیری از بروز سرطانهای دستگاه گوارش بخصوص روده بزرگ نقش مهمی دارد. همچنین میتواند به کاهش تریگلیسیرید و قند خون کمک کند.
فسفر موجود در قارچ کارایی مغز را افزایش داده و برای کودکان و دانش آموزان می تواند در تقویت حافظه و کارآیی مغز موثر باشد.
از آنجایی که قارچ تقریبا چربی در خود ندارد منبع خوبی برای افراد مبتلا به بیماری های قلب و عروق محسوب می شود./ب