ایاز برنو در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: بی اطلاعی کشاورزان و تولیدکنندگان از مسایل اولیه فرآوری پس از برداشت با نظارت و آموزش کارشناسان برطرف می شود.
وی با اشاره به عوامل تاثیرگذار در ایجاد ضایعات محصولات کشاورزی تصریح کرد: سیستم بازاریابی نامناسب به دلیل فقدان بازار مناسب و هزینه مبادله بالا از عوامل مهم در ضایعات محصولات کشاورزی است.
برنو ادامه داد: کشاورزان در چنین شرایطی مجبور به ارایه و فروش محصول خود هستند.
مدیر صنایع کشاورزی و روستایی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: روش های بسته بندی سنتی و ایجاد شرایط فساد محصولی در مرحله بسته بندی موقت تا نهایی محصولات را نباید در بین رفتن محصولات و ایجاد ضایعات از یاد ببریم.
برنو زنجیره توزیع را تا حدودی معیوب دانست و تاکید کرد: در واقع سردخانه، بسته بندی و نگهداری در مراکز خُرده فروشی استاندارد خاصی ندارد./ع