به گزارش باشگاه خبرنگاران اصفهان و بنا بر اعلام روابط عمومی اداره کل استاندارد استان اصفهان فرآورده های گوشتی غیر استاندارد مذکور ، بیش از 2 تن سوسیس و کالباس 40درصد مرغ است که در بازرسی کارشناسان این اداره کل از 2 کارخانه تولید فرآورده های گوشتی در اصفهان کشف شد.
این گزارش حاکی است بلافاصله سردخانه های کارخانه های مربوطه مهر و موم شد و پس از آزمایش های بافت شناسی و مردود شدن نمونه ها ، روز گذشته در حضور بازرسان اداره کل استاندارد استان اصفهان این محصولات غیر استاندارد معدوم شد .
در این گزارش آمده است پروانه استاندارد دو واحد متخلف تولید فرآورده های گوشتی مذکور ، به حالت تعلیق در آمده است./ب