بیش از 300 تن قارچ خوراکی سالانه در ساری تولید می شود.

 

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران مازندران گفت:از تولید سالانه بیش از 300 تن قارچ خوراکی در این شهرستان خبر داد و گفت:سه واحد تولیدی قارچ دکمه ای درساری مشغول فعالیت اند.

اسفندیاری افزود: ساری بیش از5 هکتارشطح کشت پرورش قارچ خوراکی دارد ودر 34 سالن این شهرستان، سالانه 300 تن قارچ خوراکی تولیدمی شود.

ارزش اقتصادی قارچ خوراکی این شهرستان نیز بیش از 12 میلیارد ریال است./ع

برچسب ها: تولید ، قارچ ، مازندران
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.