این گیاه خوش طعم سرشار از ویتامین ث و لیکوپین است. همچنین، به کاهش خطر انواع سرطان از جمله سرطان های معده، دهان، مثانه و روده بزرگ کمک می کند.

به گزارش خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران؛ برخی از مواد غذایی رابطه ی عمیقی با پیشگیری ازبیماری ها دارند و از نظر مواد مغذی غنی هستند. به گونه ای که گنجاندن آنها در وعده های غذایی روزانه معقول به نظر می رسد.
 
پرتقال ( یا آب پرتقال ) : یک منبع سرشار از فولیک اسید، فیبر، آنتی-اکسیدان، بتا کاروتن، ویتامین ث و ترکیبات ضد سرطانی فلاونوئید و کاروتنوئید.

سبزیجات دارای برگ تیره : سرشار از ترکیبات ضد سرطان،ویتامین ها و مواد معدنی. اسفناج،کلم و شلغم را امتحان کنید.این سبزی ها را به صورت خام یا آب پز مصرف کنید و در سالادها و یا به صورت تفت داده استفاده کنید.

غلات سبوس دار ( یا منبعی که غنی از سبوس گندم باشد ) : مانع یبوست و عامل ضد سرطان موثر که از ایجاد پلیپ جلوگیری می کند و با کاهش فراورده های استروژنی،علیه سرطان سینه عمل می کند.

ماست ( کم چرب و حاوی باکتری های موثر و مفید) : با رساندن کلسیم به بدن از پوکی استخوان پیشگیری می کند،کارکرد ایمنی بدن را بالا می برد، با میکروب ها مبارزه می کند،خواص ضد سرطانی دارد و از عفونت های گلو ودهان جلوگیری می کند.
 
گوجه فرنگی : این گیاه خوش طعم سرشار از ویتامین ث و لیکوپین است. همچنین، به کاهش خطر انواع سرطان از جمله سرطان های معده، دهان، مثانه، دهانه رحم، روده بزرگ و پروستات کمک می کند.
 
منبع: سيمرغ
برچسب ها: سلامت ، ویتامین ، لیکوپین
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.