«کاک» یک نوع شیرینی محلی است که آن را در کنار نان برنجی و نان خرمایی به عنوان سوغات محلی کرمانشاهی ها یاد می شود.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران کرمانشاه

کاک به همراه نان برنجی، دو شیرینی معروف کرمانشاهی بودند که پرونده هر دوی آنها در لیست میراث معنوی ایرانیان قرار گرفت.

کاک یکی از اصلی ترین سوغات کرمانشاه است که همواره مورد توجه ویژه گردشگران و میهمانان ورودی به این استان قرار می گیرد.
سبك بودن، خوشمزه بودن و پر انرژي بودن از ویژگیهای شیرینی محلی کاک کرمانشاهی است.

كاك را از آرد گندم، شكر، تخم مرغ، دارچين، روغن، هل و آب درست مي كنند.

كاك پزان كرمانشاهي در تهيه اين نوع شيريني سليقه به خرج داده و روي كاك را با پودر پسته، نارگيل و خلال بادام تزئين مي كنند.

کرمانشاهیان شيريني كاك را معمولاً در كنار و به همراه نان برنجي و خرمائي در اعياد مختلف استفاده مي كنند.

ثبت معنوی شدن این سوغات کرمانشاهی به ماندگار شدن آن برای همیشه کمک قابل توجهی خواهد کرد./س



برچسب ها: کرمانشاه ، کاک ، میراث
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.