به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک سعی کنید ساعات غذا خوردن و خوابیدنتان در این ایام منظم باشد، زیرا وعدههای غذایی نامنظم و پرخوری منجر به اضافه وزن و چاقی میشود.
محدود کردن مصرف شیرینی و شکلات و استفاده بیشتر از میوه و سبزی در واقع بهتر است مصرف شکر، قندهای ساده، نمک و کربوهیدراتهای تصفیه شده به حداقل ممکن برسد.
مصرف روزانه حداقل پنج وعده میوه و سبزی تازه برای بدن مفید و لازم است سبزی و میوههای رنگی و جوانههای تازه سرشار از ویتامین، مواد معدنی و آنتی اکسیدان هستند.
در مهمانیها از مصرف زیاد نوشیدنیهای گازدار، چای و قهوه پرهیز و به جای مصرف نوشابههای گازدار و آبمیوههای مصنوعی، از دوغ، آب، نکتار میوهها و نوشیدنیهای کم کالری استفاده کنید.
مصرف غذاهای دریایی و لبنیات کم چرب در برنامه غذایی روزانه گنجانده و غلات کامل از جمله نان سنگگ و برنج سبوسدار مصرف شود.
انواع شکلات، آجیل، کیک، بیسکویت، سیب زمینی برشته و انواع غذاهای سرخ کرده چربی زیادی دارند و باید مصرف آن بسیار محدود شود.
از روغنهای مایع خوراکی به جای روغنهای جامد و اشباع شده به میزان متعادل استفاده کنید./س