به گزارش گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران، معاون ورزش همگانی و امور بانوان وزارت ورزش و جوانان در نشست نواب رییس بانوان فدراسیون های ورزشی با اشاره به موفقیت های کسب شده سال 91 در حوزه ورزش بانوان تصریح کرد: شاخصه این عملکرد را می توان حضور بانوان ورزشکار ایرانی در رقابت های المپیک 2012 لندن عنوان کرد.
وی افزود: علاوه بر حضور موفق و بی نظیر در المپیک، فرصت حضور 16 بانوی ورزشکار در رقابت های رسمی بین المللی و کسب مقام از سوی آن ها فراهم شد که این یکی دیگر از افتخارات ما به شمار می رود.
اکبرآبادی گفت: ما درهدف گذاری سال 91 کسب مقام را پیش بینی نکرده بودیم و صرفا کسب جایگاه در بین برترین ها هدف ما بوده و خواهد بود ،بنابراین اساس کار ما حضور در میادین بین المللی است و گام بعدی نشان دادن جایگاه ورزش بانوان ایران در رقابت های رسمی .
وی توجه به حوزه استعدادیابی ورزش بانوان را بسیار مهم خواند و تاکید کرد: نباید همکاری با حوزه های استعدادیابی بخش بانوان در استان ها را نادیده گرفت و باید متناسب با ساختارو رشته مورد نظر، با حوزه استعدادیابی آن ها ارتباط برقرار کرده و شاخص های ارزیابی خود برای تامین نیروی انسانی تیم های ملی را مشخص کنید.
معاون ورزش همگانی و امور بانوان وزارت ورزش و جوانان در ارتباط با حضور بانوان در رقابت های برون مرزی گفت: برای اغلب رشته های رسمی امکان حضور در رقابت های بین المللی را فراهم کرده ایم.
وی افزود: اعضای تیم های ملی رشته های پایه، حضوری مشخص در عرصه های بین المللی ندارند اما با تلاش های صورت گرفته امیدواریم بتوانیم با طراحی پوششی که مناسب با تمامی موازین شرعی و عرفی جامعه ایرانی است در بعضی از این رشته ها مانند نجات غریق و ژیمناستیک حضور یابیم.
مرضیه اکبرآبادی در خصوص ورزش همگانی درحوزه بانوان تصریح کرد: در فدراسیون ها برای بخش همگانی برنامه ای جامع و کامل ریخته نشده است اما باید برای سال جدید با برنامه ریزی مشخص در این حوزه فعالیت کرده و ورزش را میان تمامی بانوان سرزمین خود گسترش دهیم تا بتوانیم نتیجه واقعی را کسب نماییم.
وی در ارتباط با تهیه تقویم ورزشی فدراسیون ها در حوزه بانوان اعلام کرد: روش جاری و متداول نمی تواند نیاز جامعه ورزش بانوان را تامین کند و دقت در برنامه ریزی و بهره گیری از برنامه های مناسب ،نقش ما در آینده را مشخص خواهد کرد، در این راستا توجه به تقویمی مناسب با توجه به شرایط موجود و نه ایده ال می توند ما را در این امر یاری رساند.
معاون ورزش همگانی و قهرمانی وزارت ورزش و جوانان حفظ موفقیت را بالاتر از کسب آن عنوان کرد و افزود: حفظ جایگاه ورزشی و کسب مقام ها و عناوین مختلف جهانی به مراتب سخت تر از امکان عضویت در آن مجامع است، پس باید در این زمینه تلاش بیشتری صورت گیرد.
وی برگزاری لیگی پویا را در داشتن تیم های ملی خوب و قوی موثر دانست و افزود: افت بازی های لیگ بسیار حائز اهمیت است و صدمه آن را در تیم های ملی خواهیم دید. این که چند استان به صورت متوالی در لیگ شرکت کنند دلیل بر برپایی لیگ موفق و پویا نیست و باید به کیفیت آن بیشتر از کمیت توجه کرد.
مرضیه اکبر آبادی در ادامه این نشست به یکی از مهم ترین دستاوردهای سال91 برای ورزش بانوان اشاره کرد و گفت: تست سلامت بانوان ورزشکار یکی از موضوعات حیاتی بود که با همکاری فدراسیون پزشکی ورزشی در راستای سلامت بانوان انجام شد.
وی ادامه داد: از اول فروردین ماه سال 92 تمامی بانوان ورزشکاری که در لیگ و رقابت های بالاتر از لیگ شرکت می کنند باید تست سلامت داده باشند و اگر موردی خلاف این امر درهر یک از تیم ها مشاهده شود آن تیم از حضور در رقابت ها محروم خواهد شد.
معاون وزیر در بخش همگانی و امور بانوان بحث نقل و انتقالات سال 91 را مهم خواند و افزود: ما آیین نامه مدون و ملی را در زمینه نقل و انتقالات بانوان ورزشکار در فدراسیون ها نداریم اما در نظر داریم برای سال جدید آیین نامه ملی مختص بانوان را تنظیم کنیم و تا تهیه آن باید از آیین نامه داخلی استفاده کرد.