به گزارش
گروه اجتماعي باشگاه خبرنگاران از ستاد اطلاع رسانی در این نشست که با حضور دکتر سیدمجید امامی، دکتر نادر نورمحمد، دکتر سینا کلهر و دکتر روح الله رجبی برگزار شد، ضمن بررسی هویت مادری و نقش های خانوادگی زنان، مباحثی از قبیل نحوه سیاست گذاری نظام درباره هویت و نقش مادری زنان در طول بیش از سه دهه، بررسی سیاست های اتخاذ شده در راستای تقویت و تکریم هویت مادری زنان تا کنون، و همچنین بررسی راهکارها و سیاست های جدید برای تقویت و تکریم هویت مادری زنان در جامعه امروز مورد بررسی قرار گرفت.
همچنین نشست "نظام تربیتی مادر محور و تمدن سازی اسلامی"، با حضور دکتر نرگس سجادیه عضو هیات علمی دانشگاه تهران و هاجر قاسمی کارشناس ارشد روانشناسی در سالن اجتماعات جبهه فکری انقلاب اسلامی برگزار شد که در این نشست ضمن بررسی جایگاه آموزش و تربیت در فرآیند تمدن سازی، به موضوعاتی چون کارکردهای تربیتی و آموزشی ایده آل مادر در خانواده و آسیب ها و نارسایی های آن، و همچنین ملاحظات سیاست گذاری مربوط به تشکیل نظام تربیتی مبتنی بر محوریت مادر و خانواده پرداخته شد.
پیشتر نيز نشست های رسانه ملی و زن تراز انقلاب اسلامی، مادری و رسالت های اجتماعی زن مسلمان؛ مادری و سبک زندگی بانوان جبهه فکری و فرهنگی انقلاب اسلام؛ مادری و کارنامه رسانه ملی و سینما در بازنمایی آن؛ و آسیب شناسی تعارض نقش مادری با سایر نقش های اجتماعی زن از سلسله نشست های این همایش برگزار شده است.
شایان ذکر است که این همایش با هدف آشنا نمودن زنان با مسئولیتهای مادرانه و همچنين زمینهسازی برای پژوهشها و طرحهایی برای رسیدن به سیاستها و راهبردهای روشن به منظور تقویت جایگاه و نقشهای مادرانه زنان، برگزار ميشود.
اين همايش ملي كه اردیبهشت 92 از سوي دفتر مطالعات و تحقیقات زنان مرکز مطالعات راهبردی و جبهه فکری انقلاب اسلامی برگزار ميشود، در 18 محور به بررسي اصليترين چالشهاي موجود در مباحث مربوط به زن و خانواده با محوريت تقويت جايگاه مادري در ايران اسلامي ميپردازد، که محققان و علاقمندان این حوزه می توانند با ارائه مقالات خود در این همایش ملی شرکت کنند.
«مادری در نگاه اسلام، مادری در سنت رفتاری زنان برگزیده، مادری در اندیشه امام خمینی (ره) و رهبر معظم انقلاب، مادری در گفتمان فردگرایانه و گفتمان خانوادهگرایانه، فمینیسم و مادری، زمینههای تکوینی در ایفای نقشهای مادرانه زن، جایگاه مادری در تمدن اسلامی، مادری و زن تراز انقلاب اسلامی، تحولات مادری در جامعه ایران و علل و پیامدهای آن، مادری و نقشهای اجتماعی زن انقلابی، اقتضائات مادری در عصر حاضر، الگوی سبک زندگی انقلابی مادران، چالشهاي مادري در جامعهي ايران، آسيبشناسي نقشهاي مادرانه در جامعهي ايران و...» از جمله محورهاي اين همايش ملي است.
لازم ذکر است که مهلت ارسال چكيده مقالات 25 اسفند 1391 و مهلت ارسال متن كامل مقالات تا 25 فروردین 1392 تمدید شده است. ضمنا موضوع مقالات باید مرتبط با یکی از محورهای همایش بوده و پیش از این در نشریات داخل و یا خارج از کشور چاپ نشده باشد.
علاقمندان ميتوانند براي شرکت در همایش و ارسال آثار خود و همچنین كسب اطلاعات بيشتر به نشاني اينترنتي www.madary.ir و www.madaree.ir و یا به آدرس دبیرخانه همایش: تهران – خیابان نجات اللهی – خیابان اراک – کوچه شهریور – بن بست دوم غربی – پلاک 1 مراجعه و با تلفن: 02188946705 و 09122632245 و فکس: 02188946706 تماس برقرار نمایند.
/ز