به گزارش
خبرنگار اجتماعي باشگاه خبرنگاران، مهدی رزمی با بیان این مطلب گفت: مبنای محاسبه عوارض سالیانه خودروهای تولید داخل برابر با 5/1 در هزار قیمت فروش کارخانه و برای خودروهای وارداتی 5/1 در هزار ارزش گمرکی و حقوق ورودی است و صرفا بر اساس قیمت های مصوب قبلی ، اخذ عوارض صورت می گیرد.
مدیر کل تشخیص و وصول درآمد با اشاره به نحوه پرداخت عوارض سالیانه خودرو اظهار کرد : پرداخت این عوارض نیز مانند سایر عوارض هم به صورت غیر حضوری و از طریق پورتال اینترنتی شهرداری تهران به نشانی www.tehran .ir و هم به صورت حضوری و از طریق دفاتر خدمات الکترونیک شهرتهران ممکن است .
رزمی با اشاره به سیاست شهرداری تهران مبنی برتوسعه خدمات غیر حضوری ونیل به شهر الکترونیک گفت: به منظور جلوگیری از ترددهای غیرضروری و کاهش ترافیک و آلودگی هوا، امکان پرداخت عوارض برای کلیه شهروندان تهرانی از طریق پورتال شهرداری تهران فراهم است و شهروندان می توانند، نسبت به پرداخت عوارض سالیانه اقدام کنند و و علاوه برپرداخت عوارض خودرو و صرفه جویی در وقت و زمان خود ، در توسعه حمل و نقل عمومی نیز سهیم باشند.
وی خاطر نشان کرد : پس از پرداخت عوارض از طریق غیر حضوری و با انتخاب گزینه ارسال از طریق پیک ، مفاصا حساب و بر چسب خودرو نیز از طریق پست به آدرس شهروندان محترم ارسال می شود .
به گفته رزمی ، شهروندانی که اطلاعات خودرویی آنها در سامانه موجود نباشد و یا بنا به دلایلی قادر به پرداخت اینترنتی عوارض نباشند، می توانند با در دست داشتن مدارک خودرو ، شامل (سند مالکیت، برگه فروش کارخانه یا برگ گمرکی و قبوض پرداختی سنوات قبل) به یکی از دفاتر خدمات الکترونیک شهرتهران مراجعه کنند.
مدیر کل تشخیص و وصول درآمد شهرداری تهران در خصوص پرداخت به هنگام عوارض خودرو یادآور شد که به استناد بند(و) ماده(46) قانون مالیات بر ارزش افزوده، پرداخت عوارض سالیانه پس از موعد مقرر به ازای هر ماه تأخیر موجب تعلق جریمه ای معادل 2 درصد می شود.
وی تصریح کرد : مالکان خودرو با پرداخت به هنگام عوارض خودرو علاوه بر مشارکت در توسعه حمل و نقل عمومی از جریمه فوق نیز معاف می شوند.