به گزارش خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران؛ فسفر آن قابل توجه بوده و برای رشد مغزی كودكان و زنان شیرده مفید است.
آهن، اسید فولیك و ویتامینهای گروه B آن عاملی برای خونسازی و تنظیم هورمونها بوده و میتواند در رفع خستگی وآرامش اعصاب تاثیر گذار باشد.اگر در سمنو از بادام شیرین استفاده شود هنگام طبخ، ریزمغذیهایش جذب سمنو شده و باعث مقویترشدن این غذا میشود.
شیرینی سمنو طبیعی است. در فرآیند جوانهزدن، ویتامینها و املاح معدنی گندم چند برابر شده و در مقابل از كالری و كربوهیدرات آن كاسته میشود. پروتئینهای آن قابلیت هضم و جذب بهتری داشته و بر میزان ویتامین C آن افزوده میشود. در این مرحله اگر طعم گندم جوانه زده را بچشید متوجه شیرینی آن خواهید شد.
نکته: سمنویی كه به صورت فلهای تهیه شود، میتواند حاوی مقادیر زیاد شكر باشد. همچنین از خرید سمنویی كه در اماكن عمومی به صورت روباز در معرض انواع آلودگیهای ویروسی، عفونی و هوای آلوده به سرب و جیوه است، اجتناب كنید. سمنو به دلیل بافت چسبناك مستعد پذیرش انواع آلودگیها بوده و طعم ترشیدگی و مزه كپك نشاندهنده فساد آن است.
منبع: سلامت نيوز