به گزارش
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران ،رمضانعلی گلچوبی بیان داشت: حوزه معاونت پیشگیری بهزیستی مازندران با همکاری کارشناسان و متخصصان به میزبانی شهرستان تنکابن کارگاه دو روزه طرح محب، مداخلات و حمایتهای روانی و اجتماعی پس از بحران را برای نخستین بار برگزار شد.
وی افزود: در این کارگاه تلاش میشود کارشناسان، مداخلات و حمایتهای لازم روانی اجتماعی بحرانها را آموزش ببینند و برای پیشگیری از مشکلات پیش روی مردم آنها در قالب آموزشهای دورهای با حضور در محلهها، قبل وقوع هر بحرانی تبیین و آموزشها و اطلاعات مورد نیاز آنان را در این مواقع قبل بروز هر حادثه و یا بحرانی معرفی کنند تا افراد در مواقع بروز بحران بهتر و به شکل مناسبتری با کارشناسان همکاری میکنند.
معاون پیشگیری اداره کل بهزیستی مازندران بیان داشت: ما در این طرح تلاش میکنیم با توانمندسازی محلهها، سطح بهداشت روانی آنها را تا حد قابل توجهای بالا ببریم به نحوی که افراد به سطح مقابله مطلوب در لحظه و زمان مواجه با بحرانها در حیطه روانی و اجتماعی برسند.
گلچوبی در ادامه بیان داشت: این کارگاه دو روزه با حضور متخصصان و کارشناسان استانهای شمالی نظیر گیلان، گلستان و مازندران و همچنین استانهای اردبیل، خراسان شمالی و سمنان به میزبانی بهزیستی مازندران در تنکابن به اجرا در میآید.
این مسئول یادآور شد: محورهای آموزشی این کارگاه عنوانهای حمایت روانی، اجتماعی در دو سطح یک و دو، تسهیلگری و نیز مواجه با اضطراب و فشار پس از بحران (PTSD) است.
وی با اشاره به اینکه در شش شهرستان ساری، سوادکوه، قائمشهر، آمل، محمود آباد و تنکابن 18 محله را برای اجرای طرح در نظر گرفتیم که این طرح در آنها به صورت پایلوت به اجرا میشود، گفت: در شهرستان تنکابن چهار محله در پوشش این طرح قرار دارد تا به مرور زمان این طرح به تمامی مناطق و محلههای شهرستانهای مازندران گسترش یابد.