فریده
روزبهان کارشناس تغذیه در گفتگو با
خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران در خصوص
خواص فندق گفت: فندق حاوی کلسیم، آهن، روی، پتاسیم و ویتامینE و سرشار از
آنتیاکسیدان است که این مواد باعث جلوگیری از بروز بسیاری از بیماریها می
شود و نیاز روزانه به ویتامینE را تامین می کند.
وی تصریح کرد: مصرف فندق برای افرادی که فعالیتهای ذهنی دارند بسیار مفید است چرا که حاوی مقدار بالایی فسفر است.
روزبهان
افزود: افرادی که دارای فشار خون هستند باید با احتیاط بیشتری فندق مصرف
کنند دلیل اینکه فندق باعث بالا رفتن فشار خون می شود.
وی در ادامه گفت: خواص روغن فندق برای درمان ریزش مژه و ابرو بسیار کارآمد است.
این کارشناس تغذیه ادامه داد: افراد سالمند بهتر است از فندق خام استفاده کنند.
روزبهان اظهار داشت: فندق سرشار از آنتی اکسیدان بوده و به همین دلیل یک مادهی موثر برای جلوگیری از سرطان است./ع2