مطالعات جدید دانشمندان نشان می دهد زنبورها با مکیدن شیره نوعی گل که حاوی کافئین است معتاد می شوند.

به گزارش خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران  به نقل از لایو ساینس؛ شیره این گیاه باعث احساس سرمستی و شادی به زنبورها می شود و کمک می کند تا زنبورها شادتر و خوشحال تر به کارشان ادامه دهند.

بررسی ها نشان می دهند؛ حشره ها به ویژه زنبورها با بو شدن و مزه کردن کافئین بسیار واکنش نشان می دهند و نوعی حس بی قراری در زنبورها به وجود می آید.

شیره ی گیاه جاوا منحصر به فرد است و حشره ها به آن تمایل زیادی دارند و شیره این گیاه بیشتر طعم قهوه و نسکافه دارد و باعث به وجود آمدن نوعی حالت شاد و سرمستی در زنبور می شود زنبور با مکیدن این شیره سریع تر پرواز می کند و کار خود را درست تر و دقیق تر انجام می دهد هوش و ذهن او فعال تر عمل می کند و قدرت حافظه اش چندین برابر نیز می شود./ع2
برچسب ها: حشره ، زنبور ، گیاه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار