به گزارش
گروه علمي باشگاه خبرنگاران به نقل از روابط عمومی دانشگاه صنعتی اميركبير: مهندس يونس حسين پور با اشاره به هدف از طراحي اين نرم افزار اظهار داشت : با توجه به اينكه اين نرم افزار مرتبط با شهداء است سعي شده تا اسم و ياد شهداء براي جامعه به ويژه دانشگاهيان پر رنگ تر شود زيرا ميتواند بر روي افكار جوانان اثرگذار باشد.
وي تصريح كرد: در واقع اينها همان شهيداني هستند كه پيش از ما در اين دانشگاه، دانشكدهها و ... رفت و آمد داشته اند بنابراين با طراحي چنين نرمافزار و مطالعه وصيتنامه آن ها ميتوانيم دريابيم كه باچه اهدافي به جنگ رفته و چه اعتقاد قوي داشتهاند لذا رفتار و منش آنان را به نسل جوان امروز منتقل كنيم .
مسئول طراحي نرمافزار چندرسانهاي شهداء دانشگاه صنعتي اميركبير با بيان اينكه طراحي اين نرمافزار توسط گروهي متشكل از پنج نفر انجام شده است، گفت: در اين نرم افزار در مرحله نخست شهداء براساس دانشكدهها تقسيم بندي شده اند كه با ورود به بخش مورد نظر مي توان به تصاوير، زندگينامه، وصيتنامه،خاطره و يا مطلبي مربوط به وي دسترسي پيدا كرد.
دانشجوی دانشکده مدیریت افزود: همچنين در بخش ديگر شهداء براساس خوابگاههاي دانشگاه تقسيم بندي شدهاند زيرا خوابگاههاي دانشگاه براساس اسامي شهداء نامگذاري شدهاند و هر فردي با ورود به اين بخش ميتواند اطلاعات مورد نظر را بدست آورد.
وي با يادآوري اينكه دانشگاه صنعتي اميركبير داراي 94 شهيد است، گفت: در اين نزم افزار بخشي نيز به شهداي گمنام دانشگاه اختصاص داده شده است كه در سال 87 تشييع شدند./ز2