به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران بجنورد،
دکتر ˈمسعود کیمیاگرˈ با اشاره به توصیههای تغذیهای در ایام نوروز، افزود: از آنجا که برخی از افراد در ایام نوروز و گاه در یک روز به دفعات به دید و بازدید میروند، باید با یک برنامهریزی مناسب غذایی از زیادهروی در مصرف میوه و تنقلات جلوگیری کنند.
وی ادامه داد: افراد باید با برنامهریزی در دید و بازدید اول از بین میوهها خیار مصرف کرده چرا که این میوه کم کالری است و در دید و بازدیدهای بعدی نیز برخی از میوهها و تنقلات را انتخاب کرده و از زیادهروی جدا پرهیز کنند.
این متخصص تغذیه تاکید کرد: شیرینی نوروز باید کوچک و بند انگشتی و ترجیحا از نوع شیرینیهای نان نخودی، برنجی یا گردویی کوچک باشد و از مصرف شیرینی تر پرهیز شود.
کیمیاگر گفت: شیرینی تر و شیرینیهای بزرگ خامهای در نوروز جایگاهی ندارد چرا که از این نوع شیرینیها در هفته آن هم در زمان عصر یک یا دو بار استفاده میشود نه در ایام نوروز و در هر دید و بازدیدی، از سوی دیگر قرار دادن شیرینی تر روی میز پذیرایی در مدت زمان طولانی منجر به فاسد شدن آن میشود.
وی اضافه کرد: دیابتیها باید در ایام نوروز از نظر تغذیهای بیش از سایرین مراعات کنند این در حالی است که برخی از بیماران دیابتی بیماری خود را در نزد بستگان خود پنهان کرده و پنهان کردن این موضوع موجب زیادهروی در مصرف برخی از مواد غذایی میشود که برای آنها مضر است./س