ایوب ایرانی فام در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: عوامل بیماری زا می توانند بر کیفیّت سبزی های برداشت شده تاثیر نامطلوب داشته باشند.
وی تصریح کرد: ضایعات وارده به سبزی ها ممکن است به تدریج گسترش یافته و به محصولات سالم و مجاور سرایت کنند.
ایرانی فام ادامه داد: سبزی ها را اغلب پس از برداشت، شستشو داده و با هوا سرد می نمایند.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: نرم شدگی و پوسیدگی قارچی و باکتریایی معمول ترین نوع پوسیدگی در انواع سبزی ها شمرده می شوند.
وی اظهار داشت: بعضی سبزی ها در برابر پوسیدگی و نرم شدگی حساس بوده و آمادگی زیادی برای جذب آب دارند به همین منظور باید به صورت خشک نگهداری شوند.
ایرانی فام تاکید کرد: پس از شستشو و قبل از بسته بندی محصول باید آنها را به طور کامل خشک نمود./س