معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: جلوگیری از ایجاد بریدگی، کوبیدگی، لهیدگی و خراشیدگی محصول در برداشت سبزی ها برای کنترل و جلوگیری از بیماری در سبزی ها تاثیرگذار است.

 

ایوب ایرانی فام در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: عوامل بیماری زا می توانند بر کیفیّت سبزی های برداشت شده تاثیر نامطلوب داشته باشند.

وی تصریح کرد: ضایعات وارده به سبزی ها ممکن است به تدریج گسترش یافته و به محصولات سالم و مجاور سرایت کنند.

ایرانی فام ادامه داد: سبزی ها را اغلب پس از برداشت، شستشو داده و با هوا سرد می نمایند.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: نرم شدگی و پوسیدگی قارچی و باکتریایی معمول ترین نوع پوسیدگی در انواع سبزی ها شمرده می شوند.

وی اظهار داشت: بعضی سبزی ها در برابر پوسیدگی و نرم شدگی حساس بوده و آمادگی زیادی برای جذب آب دارند به همین منظور باید به صورت خشک نگهداری شوند.

ایرانی فام تاکید کرد: پس از شستشو و قبل از بسته بندی محصول باید آنها را به طور کامل خشک نمود./س

برچسب ها: کنترل ، بیماری ، سبزی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.