سعیده احمدی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: قیمت محصول کشاورزی آرگانیک در بازارهای جهانی بین 2 تا 3 برابر قیمت محصول کشاورزی عادی است.
وی با اشاره ای به کیفیّت محصولات ارگانیک تصریح کرد: کیفیّت محصولات با استفاده از این نوع کود، 50 درصد نسبت به کودهای شیمیای افزایش می یابد.
احمدی با بیان توصیه ای به زارعان و باغداران ادامه داد: وِرمی کمپوست، سبک و فاقد هرگونه بویی است.
کارشناس مسئول تغذیه باغات سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: افزایش مصرف بی رویه کودهای شیمیایی و آثار منفی کاربرد این کودها بر محیط زیست و سلامت موجودات زنده به ویژه انسان ها بر کسی پوشیده نیست.
وی از افزایش عملکرد محصولات حاصل شده با استفاده از این دسته از کودها اظهار داشت: افزایش 20 تا 70 درصدی عملکرد محصول در واحد سطح با استفاده از کود وِرمی کمپوست دور از انتظار نخواهد بود.
احمدی تاکید کرد: محصولات تولیدی با بهره گیری از کود وِرمی کمپوست به دلیل فقدان هر گونه ماده شیمیایی، ارگانیک محسوب می شوند/س