وی اظهار کرد: فراموش نكنیم كه رعایت بهداشت فردی و اجتماعی باعث تامین و ارتقای سلامت جامعه می شود.
چند توصیه های بهداشتی برای مسافرین:
- شستشوی دستها با آب و صابون قبل از تهیه و خوردن غذا و پس از هر بار اجابت مزاج
- مصرف آب آشامیدنی سالم (آب لوله كشی شهری یا روستایی سالم ، آب معدنی بسته بندی شده دارای شرایط بهداشتی)
- ضد عفونی كردن میوه و سبزی قبل از مصرف
- هنگام خرید مواد غذایی به مجوز ساخت، پروانه ساخت یا شناسه بهداشتی و نشان استاندارد توجه كنید
- هنگام خرید و استفاده به تاریخ مصرف درج شده و نحوه نگهداری درج شده بر روی بسته بندی مواد غذایی توجه كنید
- كنسرو ها را حتما قبل از مصرف بیش از 20 دقیقه بجوشانید
- از فروشندگان دوره گرد، مواد غذایی مورد نیاز خود را تهیه نكنید
- مواد غذایی خام و پخته را بدون پوشش در كنار هم قرار ندهید
- مسافران باید از خرید یخ های قالبی بدون شرایط بهداشتی در طول سفر خودداری كنند
- جهت مصارف آشامیدنی و بهداشتی ( شستشوی دست و صورت) از آبهای آلوده استفاده نكنید
- دور نگه داشتن مواد غذایی و آشامیدنی از دسترس حشرات
- قبل از حركت وسیله نقلیه ی خود را از نظر فنی بررسی نموده و از سالم بودن آن اطمینان حاصل کنید/س