بسياري از محصولات آرايشي قبل از توليد نهايي روي چشم، بيني، دهان و دستگاه گوارشي حيوانات آزمايش مي‌شوند تا پزشک‌ها واکنش‌هاي آلرژي‌زا و غيره را متوجه شوند، اما حيواناتي که در اين آزمايش‌ها مورد استفاده قرار مي‌گيرند، يا کور شده و در نهايت در اثر خفگي تلف مي‌شوند.

به گزارش خبرنگار سياست خارجي باشگاه خبرنگاران؛ هفته گذشته "اتحاديه اروپا" قانوني مبني بر ممنوعيت انجام آزمايش لوازم آرايشي روي حيوانات را تصويب کرد. بنابراين قانون، "شرکت‌هاي توليد کننده لوازم آرايشي" نبايد محصولاتي را که مواد آن روي حيوانات آزمايش شده را به بازار عرضه کنند.


 
*آزمايش لوازم آرايشي روي حيوانات باچه هدفي صورت مي‌گيرد؟*

"آزمايش لوازم آرايشي" و زيبايي روي "پوست حيوانات" همواره با مناقشات فراواني روبرو بوده است. گرچه روش‌هاي جايگزين بسياري وجود دارد اما بسياري از شرکت‌هاي بزرگ توليد "لوازم آرايشي و بهداشتي"، آزمايشات ايمني مواد خود را به طرز بيرحمانه‌اي روي حيوانات انجام مي‌دهند.



به گزارش "سازمان جامعه انساني آمريکا"، اين آزمايش‌ها شامل تست مسموميت‌هاي عمومي، حساسيت چشم و پوست و جهش‌زايي مي‌شود.
 
پس از 13 سال بحث و مجادله در اتحاديه اروپايي آزمايش مواد سمي آرايشي روي حيوانات در اروپا متوقف شد، اما در طول اين سال‌ها کشورهايي نظير "فرانسه" و "انگليس" هنوز هم از سرمداران آزمايشات حيواني در جهان به شمار مي‌روند. در "آمريکا" هم که بزرگ‌ترين شركت‌هاي توليد کننده‌ لوازم آرايشي دنيا در آن حضور دارند،"آزمايش مواد آرايشي روي حيوانات" امري رايج است، به‌طوري که شرکت "L’Oreal"، "غول آرايشي دنيا" نسبت به ممنوعيت"فروش لوازم آرايشي" که روي حيوانات تست شده‌اند اعتراضات بسياري کرد.

 

تست لوازم آرايشي روي حيوانات نوعي سوء استفاده از آن‌ها است که به قصد اطمينان از اثر بخشي و ضد حساسيت بودن لوازم آرايشي در انسان انجام مي‌شوند. به خاطر آسيب‌هايي که به حيوانات آزمايشي وارد مي‌شود، سال‌هاست فعالان حقوق حيوانات با شرکت‌هاي توليد کننده اين لوازم مبارزه کرده‌اند، اما به خاطر نفوذ اين شرکت‌ها در دولت‌هاي اروپايي و آمريکا به موفقيت چنداني دست نيافته‌اند.

بسياري از محصولات آرايشي قبل از توليد نهايي روي چشم، بيني، دهان و دستگاه گوارشي حيوانات آزمايش مي‌شوند تا پزشک‌ها واکنش‌هاي آلرژي‌زا و غيره را متوجه شوند، اما حيواناتي که در اين آزمايش‌ها مورد استفاده قرار مي‌گيرند، يا کور شده و در نهايت در اثر خفگي تلف مي‌شوند.

 

به گزارش Animalaid، سالانه حدود 38 هزار حيوان در كشورهاي عضو اتحاديه اروپا تحت آزمايش مواد آرايشي قرار مي‌گيرند.

اگر چه روش‌هاي جايگزين بسياري بوجود آمده‌اند اما بسياري از کارخانه‌هاي آمريکايي توليد کننده لوازم آرايشي مانند "Unilever"، "Clorox"، "Church& Dwight"، ",” Johnson & Johnson و ديگران به مسموم کردن و آسيب زدن به حيوانات در تست‌هاي آزمايشگاهي ادامه مي‌دهند.

حيواناتي مانند "موش"، "خوکچه هندي" و بويژه " خرگوش" به زور مواد شيميايي زيادي را مي‌بلعند يا بو مي‌کنند و يا روي صورت و چشم آن‌ها تزريق مي‌شوند.
 


اعتياد ميمون‌ها، تغيير شکل صورت گربه‌ها و سگ‌ها، نابينايي خرگوش‌ها، ايجاد تومورهايي به بزرگي بدن خود موش و غيره نتيجه بسياري از اين آزمايش‌هاي غير انساني است.

بنا براين گزارش، دولت آمريکا از بسياري از آزمايش‌هاي بيرحمانه روي حيوانات حمايت مالي کرده و اگر چه راه‌هاي موثر جايگزين زيادي در دسترس هستند، اما ميليون‌ها حيوان در آزمايشگاه‌هاي اين کشور تلف مي‌شوند.


 
به گزارش PETA، "سازمان حمايت از رفتار اخلاقي با حيوانات" ، بيش از 7 هزار ماده شيميايي در لوازم آرايشي استفاده مي‌شود و در حالي که اتحاديه اروپا آزمايش بيش از 400 ماده شيميايي روي حيوانات را ممنوع کرده، اما آمريکا تنها 14 مورد را محدود کرده است.

مقادير بسياري از پودرهاي صورت، انواع رنگ مو گاهي اوقات براي آزمايش سمي نبودن آن‌ها به خورد حيوانات داده مي‌شود.

به گزارش پايگاه تحليلي NJ، بسياري ازشرکت‌هاي مهم توليد لوازم آرايشي از حيوانات استفاده مي‌کنند تا امنيت محصولات خود را آزمايش کنند.

بنابراين گزارش؛ مصرف کننده‌ها بايد محصولاتي را که از حيوانات در آزمايش‌هاي خود استفاده مي‌کنند را تحريم کنند.

 

تست‌هايي که در آزمايشگاه‌هاي اين شرکت‌ها انجام مي‌شوند براي حيوانات بسيار دردناک بوده و در بسياري از موارد منجر به مرگ آن‌ها مي‌شود. حتي اگر حيوانات در اين شرايط سخت تلف نشوند، بي مصرف بوده و توسط مسئولان آزمايشگاه‌ها تلف مي‌شوند. گفته مي‌شود سالانه حدود 25 ميليون حيوان تنها در آمريکا در تست‌هاي آزمايشگاهي تلف مي‌شوند.

تمام حيوانات از ميمون گرفته تا موش آزمايشگاهي در انواع تست‌هاي لوازم آرايشي مورد استفاده قرار مي‌گيرند. براي مثال "سايه چشم" و ديگر انواع آرايش‌هاي چشم روي چشم خرگوش‌ها انجام مي‌شود تا ميزان حساسيت مواد به پلک چشم‌هاي حساس آزمايش شود که در بسياري از موارد به کوري خرگوش منجر خواهد شد.

 

در گذشته آزمايش‌هاي اين چنيني روي حيوانات تا حدودي قابل توجيه بود زيرا در برخي از موارد، مواد مسموم باعث نابينايي و يا حتي مرگ برخي مصرف‌کننده‌ها مي‌شد. اما در اين دوره و با وجود بسياري از راه‌هاي جايگزين اعمال چنين آزمايش‌هايي به هيچ عنوان قابل توجيه نيست.

*انواع آزمايش‌هاي لوازم آرايشي*

تست "Draize " يا "مسموميت حاد"

اين تست در سال 1944 توسط اداره دارو و غذاي آمريکا ابداع شد. تست مسموميت حاد عمدتا در آزمايش لوازم آرايشي انجام مي‌گيرد. حدود 0.5 ميلي‌ليتر از ماده شيميايي به چشم يا پوست حيوان تزريق شده و منتظر تاثيرات آن روي بدن حيوانات مي‌شوند.

 

براي اعمال تغييرات روي بدن حيوانات بايد 14 روز صبر کرد. در اين مدت، نشانه‌هاي اين تست، قرمزي پوست، تورم، کوري و تخليه بدن است. خرگوش و سگ از مهمترين حيواناتي هستند که در اين آزمايش‌ها مورد استفاده قرار مي‌گيرند. اگر محصول آسيبي به حيوان نرساند که در اکثر موارد مي‌رساند، حيوان دوباره مورد استفاده قرار گرفته يا اينکه آسيب ديده و تلف مي‌شود.
 

تست حساسيت چشم

در اين تست، تاثيرات نفوذ مواد آرايشي داخل چشم آزمايش مي‌شود. براي انجام اين کار، مقداري از مواد آرايشي را وارد چشم خرگوش مي‌کنند که در بيشتر موارد باعث کوري حيوان مي‌شود. اين آزمايش هر 24، 48 و 72 دو ساعت به مدت 7 روز انجام مي‌شود.




مسموميت حاد خوراکي

ماده آزمايشي از طريق لوله غداخوري به زور وارد گلوي موش شده که باعث استفراغ، خونريزي داخلي، فلج شدن اعضاي بدن و حتي مرگ اين حيوان مي‌شود.

هدف اين آزمايش تعيين مقدار موادي است که باعث مرگ نيمي از حيوانات آزمايش شده در طي 14 روز مي‌شود.
 


مسموميت از طريق استشمام

موش خرمايي يا ميمون را به زور وارد يک لوله بسيار تنگ مي‌کنند تا ماده مورد آزمايش را بو کند. آثار آزمايش پس از 14 روز روي حيوان پديدار مي‌شود که منجر به مرگ بيش از نيمي از حيوانات آزمايشي مي‌شود. 

طبق گزارش‌هايي كه تاكنون منتشر شده اند، سالانه بين 14 تا 70 ميليون حيوان در تمام دنيا تحت تست‌هاي آزمايشي قرار مي‌گيرند که بسياري از آن‌ها مي‌ميرند.


*آزمايشگا‌ه‌هاي مخفي "بوتاکس"در انگليس*

 
"بوتاکس" محصول پيشروي جراحي‌هاي زيبايي است که براي اولين بار توسط شرکت " Allergan" آمريکا در کاليفرنيا توليد شد. مجوزي که انگليس براي ساخت بوتاکس دريافت کرده است شرکت‌ها را ملزم مي‌کند که هر کدام از اين بوتاکس‌ها بايد ابتدا روي موش‌هاي آزمايشگاهي تست شوند.
 


بوتاکس يکي از معروف‌ترين روش‌هاي زيبايي در جهان است که سودي چند ميليون دلاري براي شرکت‌هاي سازنده به همراه دارد. شرکت توليدکننده بوتاکس، Allergan از ارائه توضيحات درباره آزمايش روي حيوانات سکوت کرده و آن را محرمانه خوانده است.

به گزارش ديلي‌ميل، آزمايشگاه‌هاي انگليس حيوانات را در معرض آزمايش‌هاي سمي "LD50" قرار مي‌دهند که موجب مرگ آن‌ها مي‌شود.
 
بر اساس اطلاعاتي که موسسه Animal Aid بدست آورده است، دولت انگليس از فروش "سم بوتولينيوم" مورد نياز توليد بوتاکس به شرکت‌هاي لوازم آرايشي سود مستقيم مي‌برد.


بنا بر اين گزارش، گروه‌هاي حقوق حيوانات درخواست تحريم بوتاکس را کرده‌اند، زيرا هر ذره آن روي موش‌هاي آزمايشگاهي تست مي‌شود. اين نوع محصولات شامل ممنوعيت آزمايش محصولات آرايشي روي حيوانات نمي‌شوند زيرا در ابتدا به عنوان دارو از آن استفاده شده است.
 
پايگاه انگليسي ديلي‌ميل در تحقيقاتي دريافت، موسسه زيبايي HPA،که آزمايشات موش‌هاي آزمايشگاهي را انجام مي‌دهد، از دربار سلطنتي انگليس ميليون‌ها دلار دريافت مي‌کند.



به گزارش پايگاه Archive، سال 2005، فردي به نام Keith Mann به دليل حمله به آزمايشگاه‌هاي" wickham" در شهر "همپشاير" به 6 ماه زندان محکوم شد. اين فرد با نفوذ به آزمايشگاه‌هاي Wickham، مدارکي مبني بر آزمايش ماده‌اي سمي Botulin Toxin) BOTOX) روي حيوانات که باعث مرگ نيمي از آن‌ها مي‌شود را كشف كرده بود. نکته جالب توجه اين است که دادگاه اجازه قرائت مدارک عليه آزمايشگاه ويکهام را نداد و آقاي Mann مجرم شناخته شد.

 

در ميان حيوانات آزمايشگاه‌هاي اين شرکت حدود 100 خرگوش وجود داشتند که از آن‌ها براي انجام آزمايش‌هاي عوارض جانبي لوازم آرايشي و برخي مواد دارويي استفاده مي‌شود.

براي آزمايش لوازم آرايشي در اين آزمايشگاه از روش LD50‌ استفاده مي‌شود؛ مقدار معيني از يک سم که اگر روي يک عده از حيوانات آزمايشگاهي مورد مصرف قرار گيرد به طور متوسط 50 درصد از آن‌ها از بين مي‌روند. اين يعني تزريق ماده سمي به شکم حيوانات و افزايش دوز آن باعث مرگ نيمي از حيوانات مي‌شود. نيمي ديگر از حيوانات که زنده مي‌مانند يا با گاز خفه مي‌شود و يا گردن ان‌ها شکسته مي‌شود.

البته اين روش آزمايش در سال 1999 ممنوع شد، اما برخي از شرکت‌هاي انگليسي همچنان از اين روش استفاده مي‌کنند.



فيلم زير قسمتي از مدارک يافت شده درآزمايشگاه‌هاي ويکهام است. همان‌طور که در فيلم مشاهده مي‌شود، کارکنان اين آزمايشگاه بدترين رفتار ممکن را با حيوانات آزمايشگاهي داشته و از هرگونه بيرحمي درقبال آن‌ها مضايقه نمي‌کردند. اين فيلم به قدري اسفناک و دردناک است که تنها بخشي از آن قابل پخش است.


به گزارش سازمان لوازم آرايشي اتحاديه اروپايي، سالانه بيش از 5 ميليارد محصول آرايشي در بازار اروپا فروخته مي‌شود.

*بي‌اهميتي دولت آمريکا به حقوق حيوانات آزمايشگاهي*

به گزارش واشنگتن‌تايمز، در حالي که اتحاديه اروپا انجام آزمايش‌هاي آرايشي روي حيوانات را ممنوع اعلام کرده است، دولت آمريکا هيچ اقدامي در اين باره انجام نمي‌دهد. بر اساس تحقيقاتي که اين روزنامه آمريکايي انجام داده است صدها ميليون حيوان در اين کشور در ‌آزمايشاتي مانند بوتاکس که آزمايش‌هاي جايگزين آن هم وجود دارد کشته مي‌شوند.



بنا بر اين گزارش، هر ساله پزشک‌هاي آمريکايي بيش از 3 ميليون دوز بوتاکس به بيمارهاي خود تزريق مي‌کنند. البته قبل از تزريق به پوست انسان، اين ماده سمي خطرناک روي حيوانات آزمايش مي‌شود.

براساس گزارش واشنگتن‌تايمز، دولت آمريکا به جاي حمايت از کمپين‌هاي مبارزه با آزمايش لوازم آرايشي روي حيوانات، سدي شده و به حمايت کارخانه‌ها پرداخته است.
 


به گزارش فوربز، دولت چين يکي از دولت‌هايي است که آزمايش‌هاي حيواني را براي محصولات زيبايي فروخته شده در اين کشور الزامي مي‌داند، از اينرو شرکت‌هاي آمريکايي نظير L’oreal  و Avon فرصت را مناسب ديده و بدون هيچ شکايتي در چين فعاليت مي‌کنند.

L’oreal"

"اورئال" بزرگ‌ترين شرکت زيبايي دنيا و آرايشي يکي از برندهاي معروف لوازم آرايشي در آمريکا است که آزمايش‌هاي خود را روي حيوانات انجام مي‌دهد. به گزارش lorealinoa، با وجود دسترسي به راه‌هاي جايگزين، اورئال در ظلم و ستم به حيوانات رتبه اول را دارد.

بنا بر اين گزارش اورئال، آزمايش‌هاي خود را روي حيواناتي مانند موش، خرگوش، سگ و گربه استفاده مي‌‌کند، اما به نظر مي‌رسد اين شرکت علاقه خاصي به خرگوش‌ها دارد، زيرا آن‌ها تنها حيواناتي هستند که بدون کمک آب نمي‌توانند مواد شيميايي را از چشم خود بيرون کنند.

تخمين زده مي‌شود تنها در سال 2010،  2.5 ميليون حيوان در فرانسه در تست‌هاي آرايشي مورد استفاده قرار گرفتند.
 
بر اساس اين گزارش، اورئال برزگ‌ترين مانع ممنوعيت آزمايشات حيواني در آمريکا است. قرار بود تا سال 2013 اورئال آزمايشات حيواني خود را کنار بگذارد، اما غول لوازم آرايشي دنيا آزمايش‌هاي حيوانات خود را به کارخانه‌هاي زيرمجموعه خود واگذار کرده است.



اورئال به همراه دو شرکت ديگر آمريکايي يعني Mary Kay, و Avon مصحولات حيواني خود را در بازار پرفروش چين که اين آزمايشات ممنوع نيست صادر مي‌کند.

فساد اورئال آنقدر زياد است که کمپيني مبني بر توقف آزمايشات غير انساني اين شرکت روي حيوانات تشکيل شده است.


شرکت Avon

"او’ن" حدود 9000 محصول آرايشي در سال 2011 در 100 کشور جهان به فروش رساند که حدود 0.3 درصد آن‌ها روي حيوانات تست شده بودند. تعداد حيوانات تست شده مي‌تواند به هزاران مورد برسد.

در سال 1989 اين شرکت اعلام کرد تا انجام آزمايش روي حيوانات در محصولات خود را متوقف کند. اما در سال 2012 مري‌کي مجددا به اين عمل روي آورده است، زيرا دولت چين الزام کرده است که محصولات آرايشي بايد روي حيوانات تست شده باشند.


به گزارش ديلي‌ميل، سالانه حدود 20 هزار خرگوش و 240 هزار موش در آزمايشگاه‌ها جان خود را از دست مي‌دهند.

اعتراضات جهاني نسبت آزمايشات لوازم آرايشي روي حيوانات
همواره کمپين‌ها و اعتراضات گوناگوني در سراسر جهان نسبت به آزمايش‌هاي بي‌رحمانه لوازم آرايشي روي حيوانات وجود داشته است، به‌طوري که ممنوعيت اخير توليد اين محصولات در اتحاديه اروپا بر اثر فشارهاي اين گروه‌ها بوده است.





























اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۶۳
در انتظار بررسی: ۱
Iran (Islamic Republic of)
شیلا آوینی
۱۸:۰۲ ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۱
انسان چقدر میتونه بیرحم باشه؟ نصف لوازم آرایشیا روی بدن حیوانات انجام میشه شما که حیوان تر هستید متاسفم برای اون کشورایی که اینطور لوازم ارایشی تولید میکنن به نظرم انیمیشن کوتاه تو رالف را نجات بده رو نگاه کنید در مورد همین موضوع است.
Iran (Islamic Republic of)
منتقد
۱۷:۱۳ ۲۴ دی ۱۴۰۰
زنان هستند که برای خودنمایی و به چشم مردا اومدن حیوونارو آزار میدن
لعنت به این زنهای کم عقل
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۴۴ ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۰
در جواب علی بگم که به بعصی از شرکت های لوازم آرایشی و بهداشتی به جای این که رو حیوانات تست انجام بشه رو جسد ها و پوست مصنوعی تست میکنن و صد درصد این روش بهتره و میخواستم بگم که همه ی لوازم های آرایشی و بهداشتی روی حیوان ها تست نمیکنن و یک سری علامت وجود داره که اگر رو محصول باشه یعنی از تست حیوان استفاده نکردند که اگر توی اینترنت سرچ کنید میتونید ببنیدشون
Germany
ناشناس
۰۱:۵۳ ۱۳ خرداد ۱۳۹۷
روی حیوانات این آاثر را داره روی انسان ها چه عارضه هایی داره؟!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۴۰ ۲۴ آبان ۱۳۹۶
خوب چرا اینارو وارد میکنن؟
Iran (Islamic Republic of)
amir
۱۲:۴۰ ۱۶ تير ۱۳۹۴
خدا را خوش نمیاد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۳۱ ۰۱ مهر ۱۳۹۳
کمال بی رحمیه
Iraq
ناشناس
۰۱:۵۹ ۲۲ مرداد ۱۳۹۳
حیف
Iran (Islamic Republic of)
عمران
۰۵:۳۳ ۰۳ خرداد ۱۳۹۳
من خیلی ناراحت شدم
Iran (Islamic Republic of)
عرفان
۱۷:۰۷ ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۳
بنظرم دروغ است
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۲:۴۹ ۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۳
جالب بود.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۳:۲۸ ۲۲ اسفند ۱۳۹۲
خيلي نارحت شودم خداروخوش نمياد
Iran (Islamic Republic of)
جابر
۰۰:۳۵ ۱۰ اسفند ۱۳۹۲
سلام,اگه راست میگیم بیایم از خودمون شروع کنیم.ایران جزاولین کشورها درمصرف لوازم ارایشیه .اونام دارن برای ما روی این حیوانات خدا آزمایش میکنن.
متاسفم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۰۸ ۰۹ اسفند ۱۳۹۲
خييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييلي بد وناراحت كننده بود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۰۷ ۰۹ اسفند ۱۳۹۲
خيييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييلي بد بود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۵۸ ۲۹ بهمن ۱۳۹۲
خیلی خیلی وحشیانه بود
Iran (Islamic Republic of)
alireza
۰۲:۵۶ ۲۸ بهمن ۱۳۹۲
ممنونم بسیار عالی. بود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۱۳ ۱۱ بهمن ۱۳۹۲
واقعا که
Iran (Islamic Republic of)
سارا
۱۸:۲۸ ۰۹ بهمن ۱۳۹۲
بادیدن این فیلم هامی توانم بگویم وحشی ترین قشرانسان ها خارجی هاهستند.
Canada
ناشناس
۲۳:۰۵ ۰۴ بهمن ۱۳۹۲
عالي
Netherlands
ناشناس
۱۳:۳۸ ۱۸ اسفند ۱۳۹۶
من خیلی ناراحت شدم
Germany
Yaseen
۱۵:۲۵ ۱۹ دی ۱۳۹۲
وای وای واقعا دنیا داره به کجا کشیده میشه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Iran (Islamic Republic of)
حسین ق
۲۰:۴۷ ۰۷ دی ۱۳۹۲
واقعا برای اینطور افراد متاسفم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۴۷ ۰۷ دی ۱۳۹۲
واقعااااااااااااا خیلی ناراحت شدم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۳۰ ۰۷ دی ۱۳۹۲
خیلی بد بود
Iran (Islamic Republic of)
رهگذر
۱۱:۱۶ ۰۵ دی ۱۳۹۲
واقعا که.... یعنی اینا اسم خودشون رو گذاشتند آدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Iran (Islamic Republic of)
مریم
۰۷:۴۵ ۰۵ دی ۱۳۹۲
خیلی ناراحت شدم
Iran (Islamic Republic of)
مائده
۱۸:۱۲ ۰۳ دی ۱۳۹۲
بعضی انسان ها چقدر بی عاطفه و خود خواهند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۵۶ ۰۳ دی ۱۳۹۲
khli khob bood mamnonam
Iran (Islamic Republic of)
سارا
۱۲:۰۷ ۲۳ شهريور ۱۳۹۲
کار درستی نیست این حیوونا باید بخاطر ادما این جوری بشن. اگه اینقدر عالم هستن سعی کنند یه جور دیگه این وسایل رو تهیه کنند.نه با زخمی کردن حیوونا
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۲۹ ۱۹ دی ۱۳۹۲
ممنون سارا جان پاسخ تو خيلي زيباست .از مهاباد
Iran (Islamic Republic of)
علي
۰۹:۴۴ ۳۰ اسفند ۱۳۹۱
خدا همه ي ما را به راه راست هدايت كند
Iran (Islamic Republic of)
جاستین
۰۹:۳۵ ۳۰ اسفند ۱۳۹۱
خوب چرا اینارو وارد میکنن؟
Iran (Islamic Republic of)
مسافرشهرخودمون
۱۴:۱۶ ۲۹ اسفند ۱۳۹۱
در جواب علی میتوانم بگویم خداوند همه انسان هازیبا آفریده ونیازی به لوازم ارایشی ندارن پس چرا ما ازار واذیت این حیوانات نجیب وزیبا کنیم که خودمون را گویا زیبا کنیم ما انسانیم وبخصوص ایرانی واحساس داریم.
واقعا سخته دیدن چنین چیزایی.
Iran (Islamic Republic of)
علی
۱۱:۴۹ ۲۹ اسفند ۱۳۹۱
خیلی بی انصافیه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۱۱ ۲۹ اسفند ۱۳۹۱
بازم خودمون میمون فرستادیم فضا سالم برگردوندیمش( امریکا از نظر تکنولوژی خیلی از ما عقب تره )
Germany
ناشناس
۰۸:۴۹ ۲۹ اسفند ۱۳۹۱
بهتره روی خود انسان آزمایش بشه.
Iran (Islamic Republic of)
علی
۰۵:۰۲ ۲۹ اسفند ۱۳۹۱
چرا الکی اینقدر بزرگش میکنید???
این اتفاقاتی که نشون دادید برای یه ادم اتفاق بیفته بهتره یا واسه یه حیوون???
Iran (Islamic Republic of)
هادی
۰۱:۳۳ ۲۹ اسفند ۱۳۹۱
خیلی بی معرفتیه بخاطر زیبای جون یک حیوان رو بگیریم
Iran (Islamic Republic of)
دانیال
۰۱:۰۲ ۲۹ اسفند ۱۳۹۱
اونطور که من شنیدم خیلی از وسایل ارایشی از جنین سقط شده درست میشن
Iran (Islamic Republic of)
ماری
۲۳:۴۴ ۲۸ اسفند ۱۳۹۱
وای جون همون موشه منم دلم سوخت
Iran (Islamic Republic of)
فاطمه
۲۳:۴۱ ۲۸ اسفند ۱۳۹۱
وای فکرنمیکردم تولید لوازم ارایشی به قیمت جون حیونات بی گناه باشه
Iran (Islamic Republic of)
بندری
۲۳:۴۰ ۲۸ اسفند ۱۳۹۱
خیلی نامردیه به خدا اون حیوون های بیچاره چه گناهی کردن که اینجوری باید به دست این بشر دو پا زجر بکشن.
عکس ها رو که دیدم خیلی ناراحت شدم خدا لعنتشون کنه با این کاراشون.
بابا لوازم آرایشی اینقدر ارزش داره که حیوون های بیچاره و به این روزگار در بیارن؟
Iran (Islamic Republic of)
بهنام
۲۳:۳۰ ۲۸ اسفند ۱۳۹۱
سلام.کشورهای انگلیس فرانسه و آمریکا همون هایی هستند که ادعای پیشرفت و تمدن را دارند ولی با این کارها نشون میدن که همه حرفاشون دروغه
Iran (Islamic Republic of)
حميدرضامنصوري
۲۳:۲۰ ۲۸ اسفند ۱۳۹۱
عالي
Iran (Islamic Republic of)
نظام
۲۲:۵۹ ۲۸ اسفند ۱۳۹۱
حس انتقاموتوچشمای اون موشا میدیدم.
Iran (Islamic Republic of)
علیرضا
۲۲:۴۲ ۲۸ اسفند ۱۳۹۱
واقعا تاسف بار بود.خدا مسببین این موضوع رو مجازات کنه.
Iran (Islamic Republic of)
Parmida
۲۲:۴۲ ۲۸ اسفند ۱۳۹۱
Vaghean ke!!!!!
Iran (Islamic Republic of)
هستی
۲۲:۲۵ ۲۸ اسفند ۱۳۹۱
بابا مطلب به این خوبی ریسکه مگه سراسری پخش شه؟! بلکه خانوما+اقایون بیخیال لوازم اریش شن واله.
Iran (Islamic Republic of)
lمیثم
۲۱:۴۰ ۲۸ اسفند ۱۳۹۱
خیلی خیلی خیلی ناراحت کننده بود...
Iran (Islamic Republic of)
علی
۲۰:۵۰ ۲۸ اسفند ۱۳۹۱
واقعاً که بشر برای منفعت خودش دست به چه جنایاتی میزنه
United States of America
مجيد
۱۹:۵۴ ۲۸ اسفند ۱۳۹۱
درسته همه چی بايد اول ازمايش بشه ولی نه ديگه اينجوری انصاف نيست بخدا
Netherlands
محمد رضا
۱۹:۴۶ ۲۸ اسفند ۱۳۹۱
سلام .می خواستم این خبر در مجله ی خبری پخش بشه.
Iran (Islamic Republic of)
سمرا
۱۸:۲۹ ۲۸ اسفند ۱۳۹۱
وا خدا مرگم بده
Iran (Islamic Republic of)
بوق
۱۷:۴۵ ۲۸ اسفند ۱۳۹۱
آخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۳۹ ۲۸ اسفند ۱۳۹۱
چقدرما ادما بی عاطفه ایم و حاضریم حیات را از موجود زنده ای بگیریم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۱۶ ۲۸ اسفند ۱۳۹۱
خیلی نامردی بود
-
ناشناس
۱۲:۰۶ ۲۸ اسفند ۱۳۹۱
من دیگه از هیچ یک از وسایل آرایشی استفاده نمی کنم
Iran (Islamic Republic of)
رویا ازمهاباد
۱۱:۰۵ ۲۸ اسفند ۱۳۹۱
من دیگه از هیچ یک از وسایل آرایشی استفاده نمی کنم
Iran (Islamic Republic of)
شهروند
۱۰:۱۲ ۲۸ اسفند ۱۳۹۱
من کرم آبرسانشو دو سال پیش از یک فروشگاه با سابقه به ارزش یکصد هزار ریال خریداری کردم. کاملا بسته بندی بود و نشان وزارت بهداشت رو هم داشت. تاریخ مصرفش هم درست بود! اما اصلا به پوست من نیفتاد و این در حالی بود که با مشورت یک آرایشگر و فروشنده محصولات آرایشی تهیه کردم.
همون اوایل استفاده متوجه شدم نه تنها پوست منو بهتر نکرده که داره آسیب هم می زنه. هنوز که هنوزه من و هیچ کس دیگه حاضر نمی شه ازش استفاده کنه. با فاکتور و تضمین اصل بودن خریدمش!
این محصولات به درد همون آدم هایی می خوره که توی همون کشورهای و منطقه ی سکونت همون حیوونا زندگی می کنن.
مناسب با آب و هوای ایران ساخته نشدن و کیفیت یک کرم مرطوب کننده ایرانی با مارک تأیید شده ی وزارت بهداشت و با نصف قیمت نمونه ی خارجی کارایی به مراتب بهتری داره. حد اقلش اینه که پولتو نمی ریزی سطل زباله.
ضمنا به نظر می رسه آزار حیوانات بوی صهیونیزم داره!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۰۷ ۲۸ اسفند ۱۳۹۱
يكصد هزار ريال؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Iran (Islamic Republic of)
حامد
۱۰:۰۹ ۲۸ اسفند ۱۳۹۱
سلام
جالب بود
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
حسین
۰۹:۵۹ ۲۸ اسفند ۱۳۹۱
فقط میتونم بگم که اشکم درومد
آخرین اخبار