فرزندان پسر معمولا در گفتار و رفتار و ارتباط با دیگران را از پدر خود الگو می‌گیرند.

دکتر کوششی، روانشناس کودک، در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران در خصوص راه هایی برای بهبود رابطه پدران و پسران گفت: مهمترین نقش های یک مرد در زندگی، پدر بودن او است که محدودیت های را در این راستا ایجاد می کند.

وی افزود: فرزندان پسر معمولا، از گفتارها و رفتار پدر خود، آداب و آئین زندگی اجتماعی، همسر داری و همچنین معاشرت با دیگران را فرا می‌گیرند.

کوشش ، پدران را موثرترین الگوی پسران دانست و ادامه داد: در واقع رفتار پدرانه زمانی که صاحب فرزند می شود تا سن 2 تا 4 سالگی کاملا توسط کودکش کنترل می شود و کودک از 4 سالگی به بعد به  عنوان الگو به پدرش می‌نگرد.

وی در ادامه به بیان ارائه راهکارهایی جهت بهبود رابطه پدران و پسران خاطرنشان کرد: یافتن علائق مشترک پدر در این رابطه باید علائق مشترک را کشف کرده تا بتواند یک ارتباط مناسب را ایجاد کند.

ورزش کردن، زمانی را جهت رسیدگی به علاقمندی های فرزندتان همچون ورزش کردن رفتن به کوه و.. بگذارید.

همکاری با یکدیگر در کارهای روزانه، زمانی را اختصاص دهید برای کمک به یکدیگر از قبیل (تمیز کردن ماشین یا ایجاد کردن یک باغچه در حیاط خانه)

گوش دادن به حرف های کودک، در واقع پدر با گوش دادن به حرف های کودک و با اعمال آن، فرهنگ گوش دادن را به فرزند خود آموزش می دهد برقراری ارتباط درست با کودک، ارتباط گرفتن با دوستان فرزند خود می‌تواند زمینه ای در حل مشکلات فردی او باشد./ح

برچسب ها: الگو رفتار ، پدر ، زندگی ، تربیت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار