به گزارش باشگاه خبرنگاران ايلام؛ محمود عباس زاده دیروز در نشست شورای برنامه ریزی استان ایلام گفت: با توجه به اختصاص ردیف اعتباری این طرح در لایحه بودجه عمرانی سال آینده، کار اجرای آن آغاز می شود.
وی اظهار کرد: بر پایه بررسی ها و مطالعه های کارشناسی با وجود این که در بحث اعتبار به طرح های عمرانی نارسایی هایی ایجاد شده اما خوشبختانه استان ایلام جهش و رشدی مثبت در این بخش داشته است.
وی ادامه داد: همه این عنایت ها نشانگر توجه ویژه دولت مهرورز و رییس جمهوری اسلامی ایران به توسعه زیر ساخت های استان ایلام و راه اندازی طرح های زیربنایی در این منطقه از میهن اسلامی است.
استاندار ایلام افزود: طرح های زیرساختی، ارتباطی و راه از محل ردیف ملی اعتبار دریافت می کنند که این موضوع منجر به تحولی قابل توجه در حوزه زیرساختی استان می شود.
عباس زاده بیان کرد: درآمدهای استان اکنون خوشبختانه به صورت کامل محقق شده و حتی 50 میلیارد ریال نیز افزایش یافته که این نشان از پویایی اقتصاد ایلام دارد.
وی ابراز امیدواری کرد: سال آینده برای استان ایلام، سال شتاب بخشی در روند سازندگی، تولید، پیشرفت و اجرای عدالت باشد.
عباس زاده افزود: در سال آتی با توجه به زیرساخت هایی که فراهم می شود و نیز به مدد سفر اسفند جاری اعضای کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی، استان به کارگاه توسعه و سازندگی تبدیل می شود.
وی افزود: عملکرد بودجه ای دستگاه های اجرایی امروز در آخرین نشست شورای برنامه ریزی با نگاه به برنامه های سال آینده بررسی شد.
عباس زاده گفت: با وجود همه محدودیت هایی که از سوی دشمنان نظام و اسلام برای کشور در سال 91 ایجاد شد، عملکرد مسوولان ارشد و نیز مدیران میانی و پایه کشور و استان موفقیت آمیز بوده است.
عباس زاده افزود: خوشبختانه با تلاش های انجام گرفته 100 درصد مطالبه های کارکنان دولت تامین و پرداخت شده و 80 درصد دیگر هزینه ها نیز محقق شده است.
وی اجرا و تکمیل 26 طرح مهر ماندگار تا پایان اردیبهشت سال آینده را یکی دیگر از موفقیت های دولت برای ارائه خدمت بی منت به مردم استان ایلام عنوان کرد.
استاندار ایلام ادامه داد: همچنین در بحث تسهیلات کشاورزی استان ایلام با جذب یک هزار و 700 میلیارد ریال اعتبار توانست مقام نخست کشور را کسب کند که با اجرایی شدن طرح های کشاورزی، صنایع تبدیلی و تکمیلی تحول چشمگیری در اقتصاد استان رخ خواهد داد.
عباس زاده در خصوص اختلاف قابل توجه هزینه ها نسبت به میزان درآمدها در استان ایلام تاکید کرد: باید زیر ساخت های ویژه استان را شناسایی کرد و در راستای ظهور و بروز توانمندی ها و ظرفیت های پنهان ایلام کارهای جهادی انجام داد.
وی اظهار کرد: اقتصاد ایلام باید به اقتصاد کشور کمک کند و از یک استان وارد کننده به استانی صادر کننده تبدیل شود.
عباس زاده استفاده از ظرفیت گردشگری، اعزام زوار انفرادی، حوزه های انرژی، نفت و گاز و کشاورزی را در افزایش درآمدها و رفاه مردم استان موثر عنوان کرد./س