به گزارش سرويس بين الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از الگماینه، تحلیلگر نشریه صهیونیستی "الگماینه" با ابراز خشم از استقبال عمومی رهبران کشورهای غربی از پیروزی "حسن روحانی" بعنوان رییس جمهور جدید کشورمان و ایجاد فرصت تعامل بیشتر میان ایران و کشورهای جهان می نویسد "حسن روحانی" در انتخابات ریاست جمهوری ایران پیروز شد. با پیروزی وی صحبت با خط مشی "معتدل" وی در رسانه های غربی مطرح شده و در مرکز توجهات عمومی قرار گرفته است.
در این میان گمانه زنی هایی نیز در مورد سفر احتمالی "ولادیمیر پوتین" رییس جمهور روسیه و یا سایر مقامات آن کشور به تهران در ماه آینده مطرح شده است.
در این میان، سید "حسین موسویان" از مقامات ارشد پیشین مذاکره کننده در مذاکرات هسته ای ایران و کشورهای غربی و پژوهشگر کنونی در دانشگاه "پرینستون" اظهار داشته که انتظار می رود دولت روحانی در عرصه سیاست خارجی سیاستی مبتنی بر مشی "اعتدال" را پیشه کند و در مقابل این دولت آمریکاست که می بایستی به موضع گیری "مثبت" سیاسی جمهوری اسلامی ایران پاسخی درخور بدهد."
نویسنده مقاله با اذعان به تمایل کشورهای غربی به تعامل با کشورمان و ابراز خشم و هراس در این باره می نویسد "اکنون همزمان با از سرگیری مذاکرات صلح میان فلسطینیان و رژیم صهیونیستی کشورهای اروپایی و آمریکا نسبت به اظهارات اخیر روحانی در مورد شفافیت بیشتر ایران در قبال برنامه هسته ای اش تمایات مثبتی از خود نشان داده اند و خواستار نشستن پای میز مذاکره با مقامات جمهوری اسلامی ایران و رسیدن به تعامل با آن کشور هستند."
نویسنده در ادامه با اذعان به تقویت قدرت کشورمان پس از برگزاری "حماسه سیاسی" با حضور پرشور و گسترده ملت ایران می افزاید "بنظر می رسد که ایران اکنون قوی تر از پیش قصد دارد تا وارد مذاکره با کشورهای غربی شود. اکنون "بشار اسد" رییس جمهور سوریه و متحد نزدیک ایران موفق شده تا در نبرد با تروریست های سوری بر آنان فایق آید. همچنین بحران در کشورهای ترکیه و مصر نیز در جهتی در حال حرکت است که به نفع ایران و به ضرر کشورهایی چون عربستان سعودی و قطر است."
نویسنده در ادامه با اشاره به احتمال تقویت روابط نظامی و هسته ای کشورمان با دولت روسیه و مخاطرات این موضوع برای کشورهای غربی و رژیم صهیونیستی می افزاید "انتشار خبر احتمال سفر "ولادیمیر پوتین" رییس جمهور روسیه به تهران و یا سفر سایر مقامات آن کشور به ایران یک موضوع را مشخص کرد و آن اینکه روس ها خواستار مذاکره با ایران در مورد فروش سامانه های پیشرفته موشکی اس-300 به ایرانیان هستند. در صورت عملی شدن چنین هدفی تجاوز نظامی احتمالی به تاسیسات هسته ای ایران برای رژیم صهیونیستی پرمخاطره خواهد بود."
نویسنده مقاله با ابراز هراس از ایفای نقش مثبت دولت عراق در میانجی گری میان ایران و آمریکا به منظور بهبود روابط دو کشور می افزاید "در همین حال که وزن سیاسی دولت روسیه در حال افزایش است، احتمال میانجی گری "نوری مالکی" نخست وزیر عراق و از متحدان نزدیک جمهوری اسلامی ایران به منظور بهبود روابط ایران و آمریکا نیز وجود خواهد داشت. این در حالیست که "پاتریک ونترل" یکی از سخنگویان وزارت امور خارجه آمریکا نیز اخیرا اظهار داشته بود که دولت آمریکا برای ادامه مذاکرات جامعه بین المللی به منظور رفع مناقشات بر سر برنامه هسته ای آن کشور آمادگی لازم را دارد. این رویدادها نشان می دهند که سیر تحولات همانگونه که ایران می خواهد در حال حرکت هستند."