سیداحمد موسوی در گفتوگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران ارومیه با اشاره به پتانسیلهای بخش صنایع غذایی در آذربایجانغربی، اظهار داشت: وجود مراکز علمی و تحقیقاتی تخصصی صنایع غذایی در ارومیه از جمله، مراکز تحقیقات رفرنس جهانی آرتیمیا، پژوهشکده سیب و انگور، مرکز تحقیقات شیلات و مرکز کشت هیدروپونیک جهاد دانشگاهی یکی از عوامل توسعه صنایع غذایی محسوب میشوند.
وی با بیان اینکه آذربایجانغربی در تولید برخی محصولات غذایی رتبه نخست را به خود اختصاص داده است، تصریح کرد: این استان رتبه نخست کشوری در تولید عسل، سیب درختی و تعداد و قدمت کارخانجات کنسانتره و آب میوه را دارا است.
موسوی آذربایجانغربی را به عنوان قطب تاکداری کشور با پنجاه واریته انگور و تولید بیش از 220 هزار تن انگور در سال برشمرد و اذعان داشت: توانمندی قابل توجه آذربایجانغربی در بخش تولید ماشینآلات صنایع غذایی یکی از عوامل احداث شهرک فنآوری الکترونیک و صنایع غذایی ارومیه است.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی آذربایجانغربی افزود: کشت 22 نوع محصول زراعی آبی و 10 نوع محصول زراعی دیمی و خودکفایی آذربایجانغربی در تولید محصولات زراعی و باغی و همچنین تولید مازاد بر مصرف محصولات گندم، چغندر قند، نخود، سیب و انگور در رشد و توسعه صنایع غذایی این استان تاثیر مثبت داشته است.
وی ادامه داد: وجود NGO و تشکلهای تخصصی متعدد و فعال در صنایع غذایی از سایر پتانسیلهای حوزه صنایع غذایی آذربایجانغربی است./س