به گزارش خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران؛ اسهال و استفراغ گاهی عفونی است و گاهی غیر عفونی و ویروس ها و باکتری ها از عوامل اصلی ابتلای شما به عفونت ها هستند.
اگر عفونت ها دلیل ابتلای شما به اسهال و استفراغ نباشند مسمومیت با سرب روی و مس باعث ابتلای شما به این بیماری ها شده است.
بهتر است حتماً در طول سفر نسبت به ظروفی که در آن ها غذا می خورید مطمئن باشید و تا جایی که می توانید در ظروف قلعی و پلاستیکی غذا نخورید.
اگر از آن دسته از افرادی هستید که دوست دارید غذا و توشه در طول سفرتان را در منزل آماده و تهیه کنید حتماً غذاهایی را برای پخت و پز در نظر بگیرید که کم حجم هستند و از خوردن سوسیس و کالباس در طول سفر پرهیز کنید زیرا اغلب مسمومیت های غذایی به دلیل خوردن این مواد به وجود می آید.
حتماً در طول سفر از تاریخ انقضای خوراکی هایی که خریداری می کنید مطمئن شوید و بعد آن ها را خریداری کنید.
غذاهایی مانند سالاد الوویه و غذاهایی که در پخت آن ها از تخم مرغ استفاده شده است نباید مدت زمان طولانی در بیرون یخچال نگه داری شود زیرا به سرعت باکتری ها داخل آن می شوند و رشد و تکثیر می یابند و باعث بروز اسهال و استفراغ در فرد می شوند.