کمتر کسی پیدا می شود که علاقمند شکلات نباشد اما بررسی های اخیر متخصصان نشان می دهد به جای شکلات های شیرین و پر مغز سراغ انواع کم کالری آن بروید.

به گزارش خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران و به نقل از وی ام دی به گفته ی پژوهشگران سوئدی مصرف شکلات موجب ترشح هورمون اندروفین در بدن می شود، هورمونی که نشاط آور است و با کاهش سطح استرس شادی را افزایش می دهد.

گفتنی است؛ حتی پیش از این تاثیر مثبت شکلات خالص بر کاهش فشار خون و بیماری های قلبی ثابت شده بود اما بر اساس این پژوهش های فلاوونوئید موجود در شکلات خالص یا سیاه باعث کاهش سکته ی مغزی می شود.

از طرفی مقدار مناسب مصرف شکلات برای تاثیرات مثبت در بدن هفته ای 45 گرم است پس سعی کنید به بهانه ی دید و بازدید های نوروزی در مصرف شکلات صرفه جویی کنید./ح
برچسب ها: شکلات ، فشارخون ، اندروفین
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.