با شروع تعطیلات نوروزی و افزایش مسافرت ها و استفاده از مواد غذایی حاضری و رفتن به رستوران های بین راهی بروز مسمومیت در این ایام اجتناب ناپذیر است.

دکتر مسعود مردانی متخصص بیماری های عفونی در گفتگو با خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران گفت: مسمومیت دو نوع است مسمومیت با دوره کوتاه و مسمومیت با دوره بلند.

وی تصریح کرد: مسمومیت با دوره کوتاه معمولا به دنبال خوردن خامه، شیرینی خامه ای و یا سوسیس و کالباس بروز پیدا می کند.

وی افزود: مدت زمان این نوع مسمومیت حدود 6 ساعت است که فرد با استفراغ شدید و گاهی دل درد مواجه است و در کودکان با تب و از دست رفتن آب بدن همراه است.

مردانی در ادامه گفت: این نوع مسمومیت با خوردن مایعات و تجویز دارو درمان می شود و هیچ عارضه ای ندارد.

وی در خصوص مسمومیت با دوره بلند مدت گفت: نوعی میکروب این نوع مسمومیت را ایجاد می کند که به عنوان مثال خوردن برنج شب مانده این مشکل را ایجاد می کند.

این متخصص عفونی اظهار داشت: علائم این نوع مسمومیت به دو فرم است که در یک فرم آن فرد دچار اسهال استفراغ و در فرم دیگر آن فرد فقط دچار اسهال می شود.

وی خاطر نشان کرد: این نوع مسمومیت هم در کودکان و هم در بزرگسالان دیده می شود و درمان آن اصلاح آب زا دست رفته بدن است.

مردانی توصیه کرد: بهترین راه پیشگیری از مسمومیت رعایت بهداشت و عدم استفاده از غذاهایی است که از سلامت آن اطمینان نداریم.
برچسب ها: مسمومیت ، سفر ، رستوران
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.