يک عضو هيات علمي دانشگاه شريف گفت: بهره گيري از سلامت الکترونيک توسط نهادهاي متولي دولتي و خصوصي حوزه سلامت در کشور، محدود و ناکافي بوده است.

به گزارش گروه علمي باشگاه خبرنگاران؛ دکتر عمادالدين فاطمي زاده گفت: با ايجاد پرونده هاي الکترونيکي بيماران، شرح حال و اطلاعات بيمار از هر نقطه و مکاني قابل دسترس خواهد بود که اين موضوع، کيفيت کار رسيدگي به پرونده هاي پزشکي بيماران را ارتقا خواهد داد و به طور قطع سبب ارايه خدمات با کيفيت تر پزشکي و خدمات تخصصي حوزه سلامت مي‌شود.

وي ادامه داد: با توجه به جمعيت و گستردگي کشورمان، ضرورت دارد که بتوانيم از تکنولوژي روز استفاده کنيم تا جلوي خيلي ازمراجعه هاي غير ضروري به بيمارستانها و مراکز درماني را بگيريم و پرونده هاي بيماران در همه جا قابل دسترس باشد و از طرف ديگر حضور فيزيکي پزشکان متخصص در منطقه دوره افتاده ضرورتي نداشته باشد و ويزيت بيمار توسط متخصص از طريق الکترونيک صورت بگيرد.

دکتر فاطمي زاده در مورد وضعيت کنوني کشور در بهره گيري از سلامت الکترونيک اظهار کرد: حرکتهاي محدود و ناکافي در اين خصوص توسط نهادهاي دولتي و بخش خصوصي انجام شده ولي به نظر مي رسد از طريق متوليان از يک سو (بخش دولتي و وزارت بهداشت) و از طرف ديگر سازمان نظام پزشکي که به صورت مستقيم با پزشکان در اراتباط است بايد نوعي اراده ملي وجود داشته باشد تا سلامت الکترونيک به عنوان يک پيش فرض و ضرورت در جامعه پزشکي و بيماران مورد استفاده قرار گيرد.

وي ادامه داد: سلامت سنتي در همه جامعه به عنوان پيش فرض در جامعه مورد پذيرش است و استفاده از تکنولوژي جديد در فرايند تشخيص، درمان و مونيتورينگ بيماران اهميت فراواني دارد./ع2

منبع : مجله نظام پزشکي

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.