وي افزود: ميكروب هايي در داخل دهان زندگي ميكنند كه براي رشد و نمو نياز به تغذيه وانرژي كافي دارند.
وي تصريح كرد: قند يكي از منابع غذايي مناسب براي اينگونه ميكروب ها مي باشند كه با شكسته شد مولكول هاي آن و تجزيه شدنش به رشد اين ميكروب ها كمك كرده وانرژي لازم آنها را تامين مي كند.
وي خاطرنشان كرد: ميكروب هاي دهان با گرفتن انرژي باعث اسيد شدن محيط دهان و در نتيجه تخريب ميناي دندان و در نهايت پوسيدگي آن ميشود.
وي تاكيد كرد: قرار دادن قند براي مدت طولاني ميتواند به اين فرايند پوسيدگي كمك فراواني كند اما اگر قند در چاي حل شود و سپس به صورت محلول در مايع وارد دهان گردد به دليل اينكه مدت زمان كمتري دردهان قراردارد مي تواند دركند شدن روند پوسيدگي دندان تاثيرگذار باشد./ع2