به توصيه بهداشت جهاني به دليل تاثير مخرب قند بر روي دندان ها، هيچگاه نبايد قند را در دهان گذاشت.

حميد كرمانشاه دندانپزشك و متخص ترميمي و زيبايي به خبرنگار  علمي باشگاه خبرنگاران گفت: درمان ايرانيان عادت شده كه اول قند را در دهان مي‌گذارند بعد چاي را مي‌نوشند كه اين عادت نادرست موجب فرسودگي دندانها مي‌شود براي كاهش ميزان تخريب شيريني قند بهتر است قند در چاي حل شود.

وي افزود: ميكروب هايي در داخل دهان زندگي مي‌كنند كه براي رشد و نمو نياز به تغذيه وانرژي كافي دارند.

وي تصريح كرد: قند يكي از منابع غذايي مناسب براي اينگونه ميكروب ها مي باشند كه با شكسته شد مولكول هاي آن و تجزيه شدنش به رشد اين ميكروب ها كمك كرده وانرژي لازم آنها را تامين مي كند.

وي خاطرنشان كرد: ميكروب هاي دهان با گرفتن انرژي باعث اسيد شدن محيط دهان و در نتيجه تخريب ميناي دندان و در نهايت پوسيدگي آن مي‌شود.

وي تاكيد كرد: قرار دادن قند براي مدت طولاني مي‌تواند به اين فرايند پوسيدگي كمك فراواني كند اما اگر قند در چاي حل شود و سپس به صورت محلول در مايع وارد دهان گردد به دليل اينكه مدت زمان كمتري دردهان قراردارد مي تواند دركند شدن روند پوسيدگي دندان تاثيرگذار باشد./ع2

برچسب ها: قند ، دهان ، شیرینی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.