اینها نقاشی نیست! این‌ها تصویرهای ماهواره‌ای از فاصله ۶۰۰ کیلومتری زمین هستند که نشان می‌دهند انسان‌ تا چه حد طبیعت و ساختار کره زمین را تغییر داده است.

به گزارش سرويس بين‌ الملل باشگاه خبرنگاران،


به رغم فضای سبز فراوان، از افزایش طبیعت خبری نیست. تصویرهای ماهواره‌ای نشان می‌دهند که چگونه انسان کره زمین را تغییر می‌دهد. این عکس مزارعی در نیوزیلند را نشان می‌دهد.




"وادی" واژه‌ای ست که درشمال آفریقا، خاورمیانه یا بخش‌هایی از اسپانیا به مسیل‌های تنگ و خشکی گفته می‌شود که در یک ناحیه‌ی کویری واقع شده و فقط هنگام بارندگی‌های شدید در آن آب جاری می‌شود. در وادی عربستان سعودی بخش‌های سبزی در میان صحرا رشد کرده‌اند. با آبیاری این مناطق امکان تولید خوراک دام مهیا شده است.




در شهر سویل در اسپانیا، هزاران آینه تابش خورشید را به دو برج راکتور خورشیدی با نام های "پلانتای ۱۰" و "پلانتای ۲۰" منتقل می‌کنند. به این ترتیب حرارتی ۱۰۰۰ درجه‌ای تولید می‌شود که می‌تواند به انرژی‌های دیگر تبدیل شود. اندازه هر آینه حدود نصف زمین تنیس است.




فضای کشاورزی در شهر لوبک در شمال آلمان در روزهای میانی ماه مه، زمان به گل نشستن گیاه رپس است که از آن هم روغن گیاهی می‌گیرند هم به عنوان بیودیزل برای حرکت خودرو استفاده می‌‌کنند.




جنگل‌های مالزی از وسیع‌ترین جنگل‌های انبوه جهان هستند. در بعضی مناطق رودخانه‌ها تنها راه رسیدن به اعماق جنگل‌ها هستند. قطع درختان جنگل‌ها اما مدت‌هاست که آغاز شده و خطر از بین رفتن این مناطق جنگلی را به دنبال دارد.




مزارع عظیم کشاورزی در بیومونت استرالیا را نمک‌زارهای وسیعی احاطه کرده‌اند. رنگ آمیزی‌ها از آمیزش جلبک‌ها و خاک نمک‌دار بوجود آمده‌اند. افزایش غلظت نمک زمین این منطقه کشاورزان را با مشکلاتی جدی روبرو کرده است.


ا
یالت فلوریدای آمریکا. باتلاق‌های طبیعی. در این منطقه حدود ۶۶ هزار نفر سکونت دارند که بیشتر آنها افراد توانگری هستند که می‌توانند در کنار طبیعت دست‌نخورده زندگی کنند.




در ساحل چیتاگونگ در بنگلادش کشتی‌ها و کانتینرها برای اسقاط شدن در صفی طولانی قرار دارند. سلامتی کارگران با کار در این شرایط با خطر روبروست. اینجا امنیت کاری و سلامتی کارگران اهمیت چندانی ندارد.




درختان زیتون در تپه‌های ایالت خائن در اسپانیا. حدود ۵۰ میلیون درخت زیتون در این منطقه وجود دارد. اگرچه روغن زیتون ایتالیا هنوز شهرت خاصی دارد، اما در این ایالت بزرگ‌ترین طرح کشت درختان زیتون انجام شده و سالیانه حدود ۶۰۰ هزار لیتر روغن زیتون تولید می‌شود.




مناطق مسکونی لوکس به همراه بندرهای خصوصی در قطر. هر ویلای مسکونی جزیره‌ای غیرطبیعی است با بندر شخصی که چون مرواریدهای یک گردن‌بند با ویلاهای دیگر در ارتباط است.




مناطق وسیع کشاورزی در ایالت باشانگ چین. در این مناطق برنج‌کاری وسیعی انجام می‌شود. شیوه کار کشاورزان همان شیوه‌های قدیم با کمک دست و گاوآهن است.




بزرگ‌ترین معدن الماس دنیا در بتسوانا در آفریقای جنوبی. سنگ‌های معدن آبی‌رنگ هستند. استخراج از این معدن از سال ۱۹۷۱ میلادی شروع شده است. گفته می‌شود که هنوز ۵۰ سال دیگر می‌توان به استخراج الماس از این معدن وسیع ادامه داد.




این نمونه تصویرِ ماهواره‌ای از ونیز در ایتالیا، که موسسه "ا.او. ویژن" منتشر کرده است، نشان می‌دهد تا چه اندازه انسان طبیعت را تغییر داده است.


آخرين اخبار جهان را اينجا بخوانيد. 

برچسب ها: نقاشی ، کره زمین ، ماهواره
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار