سرپرست میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری بشرویه از بازدید بیش از 400 نفر از موزه خصوصی این شهرستان خبر داد.

به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران ،هاشم اتفاقی اظهار کرد: موزه خصوصی بشرویه از بناهای تاریخی دوره صفویه است که در محله میانده از مهم‌ترین محله‌های بشرویه و در انتهای کوچه جنب حسینیه حاج علی اشرف واقع شده است.

 وی ادامه داد: بنای این موزه خانه ملاعبدالله بشروی از مفاخر و اندیشمندان این شهرستان بوده است که با قدمتی 400 ساله در سال 87 با همکاری بخش خصوصی راه‌اندازی شده و در فهرست آثار ملی نیز به ثبت رسیده است.

سرپرست میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری بشرویه افزود: موزه خصوصی بشرویه دارای 8 اتاق و 4 ایوان است که در آن بیش از 2 هزار شیء قدیمی و باستانی نگهداری می‌شود.

اتفاقی تصریح کرد: در این موزه انواع ظروف سفالی و چینی، لوازم ریسندگی و بافندگی، خمره‌های سفالی، ظروف مختلف استحمام، انواع ترازوها، لوازم روشنایی و وسایل کتابت و صحافی، انواع قفل و کلید، ادوات جنگی، زیورآلات، ظروف نقش‌دار و انواع سکه‌های مختلف متعلق به دوره‌های صفویه و قاجاریه نگهداری و به نمایش گذاشته شده است.

 بشرویه موزه خشت و گل خراسان جنوبی

وی از بازدید 400 نفر از موزه خصوصی بشرویه خبر داد و گفت: شهرستان بشرویه از قدیم‌الایام به دلیل واقع شدن در مسیر عبور زائران و مسافران حضرت ثامن الحجج(ع) همواره مورد‌ توجه بوده و وجود آثار باستانی و تاریخی نیز سبب گرایش مسافران و گردشگران برای توقف و بازدید از جاذبه‌های تاریخی و گردشگری بشرویه شده است.

 سرپرست میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری بشرویه یادآور شد: شهر بشرویه با بافت تاریخی و سنتی و خانه‌های خشت و گلی و بادگیرهای زیبا به عنوان موزه خشت و گل استان خراسان جنوبی شناخته شده است.

 اتفاقی از مهم‌ترین آثار تاریخی بشرویه به مسجد میانده، مدرسه علمیه، باغ خان، آب انبار میانده، قلعه دختر، آسیاب‌های آبی، خانه مستوفی و مسجد جامع رقه اشاره کرد.
برچسب ها: خراسان ، بشرویه ، گردشگری
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.