ندا خوانساری مشاور تغذیه و رژیم درمانی در گفتگو با خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران گفت: امروزه مطالعات زیادی ثابت کرده اند که خوردن تخم مرغ حتی بیش از یک عدد در روز در بسیاری از مردم بدون ارتباط جنس، سن و نژاد آنها باعث افزایش کلسترول خون نشده و حتی برای قلب نیز می تواند مفید باشد.
وی تصریح کرد: تغذیه با تخم مرغ نه تنها نسبت HDL: LDL که مهمترین شاخص برای تعیین احتمال خطر بیماری های قلبی است را تغییر بسیار کمی می دهد و نه تنها بر روی احتمال بروز بیماری های قلبی- عروقی اثری ندارد بلکه باعث کاهش پاسخ های التهابی در بدن می گردد.
وی افزود: آنچه که در تولید کلسترول خون در بدن نقش دارد اسیدهای چرب اشباع به ویژه نوع ترانس است و نه کلسترول های غذایی، در تخم مرغ تنها یک سوم اسیدهای چرب آن از نوع اشباع بوده و کلسترولی هم که در اثر خوردن تخم مرغ در بدن تولید می شود از نوع HDL ( کلسترول خوب ) و LDL کم آتروژنیک است.
وی خاطر نشان کرد: تخم مرغ، محصولات لبنی و ماهی به طور غیر مستقیم باعث کاهش مرگ و میر ناشی از حمله قلبی می شوند، مصرف مقادیر زیادی از این غذاها 20 درصد خطر فوت در اثر حمله قلبی را کم می کند.