به گزارش خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران؛ این که افراد چه چیزی را چه مقدار مصرف میکنند ارتباط مستقیم با کمیت و کیفیت خواب آنها دارد. در صورتی که هر فرد شبانه هشت و نیم ساعت بخوابد روز بعد کمتر احساس گرسنگی میکند. دلیل این امر وجود هورمون گرلین (Ghrelin) است که به بدن دستور غذا خوردن میدهد.
هر قدر که فرد کمتر و بدتر بخوابد میزان تمرکز هورمون گرلین در روز بعد بالاتر میرود. در چنین مواقعی تسلط هورمون لپتین (Leptin) که مصرف غذا را به هنگام سیری متوقف میکند، کمتر میشود. افزون بر این، خواب کمتر از هفت تا 9 ساعت توصیه شده در طول شب خطر ابتلا به چاقی و دیابت را به همراه دارد.